Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit gondoltok egy ilyen pasiról?
Nem vagyok egy világszépe, de rosszul sem nézek ki. Lassan 34 vagyok, egyedül élek, zökkenőmentesen elvezetem a háztartást, majd minden nap főzök magamra, normálisan öltözködök, vasalok magamra, futok, sportolok, lassan a kis pocakom is kikockásodik. A méretem se rossz, imádom a szexet, van fantáziám, sokáig is bírom. Nincsenek időrabló értelmetlen hobbijaim, mint a tv, játékok, ilyesmik. Jó munkám van, aránylag jól keresek, van kocsim, igaz öreg már, de én hű vagyok a sokat megjárt csatalovamhoz. Emellett tisztelettudó vagyok, enyhén romantikus is, az intelligenciaszintem is kimagasló (145 az nem rossz).
Mégsem ír vissza szinte egy lány sem, vagy mind leráz. A nőismerőseim se értik, hogy mi a baj velem, némelyek szerint már túl jó vagyok, és elijesztem a lányokat. De én csak javulni akarok, lassan a cigit is leteszem, hogy ne maradjon semmi káros szenvedélyem sem. A gyerekeket szeretem, tesóm csemetéi imádnak, és simán bevállaltam volna gyermekes anyukákat is, de azok is mind elijedtek tőlem. Pedig volt, akinek a gyereke állítólag mindenkitől félt, tőlem viszont nem. Ő is inkább visszament az exéhez, aki verte... :O Meg olvasom itt is, hogy milyen szerencsétlen, bunkó, csalfa pasikkal is együtt vannak többen. Én meg a kutyát sem érdeklem.
Mit tegyek, hogy egyáltalán visszaírjanak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!