Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vagyok szerelmes egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok szerelmes egy olyan lányba, aki se külsőre, se személyiségre nem az esetem?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki eleinte nem is tetszett. Aztán valami megmagyarázhatatlan oknál fogva elkezdtem vonzódni hozzá, nem is értem, miért. Valami miatt izgatott vagyok a közelében, jó érzés fog el, ha rá gondolok. Pedig személyiségre sem passzolunk. Szóval nemtom, se külsőre, se belsőre nem az esetem, mégis odavagyok érte. Neki amúgy egyáltalán nem kellek, se kapcsolatra, de még baráti szinten se akar tőlem semmit, abszolút elutasít. Pedig eleinte azt hittem, van esélyem nála, olyan jeleket adott, mintha bejönnék neki, aztán amikor konkrétan bepróbálkoztam elküldött. Miközben sok lánynak bejövök, olyanoknak is,akiket kifejezetten jó nőnek tartok, de valahogy egyik sem vonz úgy, mint ez a lány.

2017. febr. 3. 22:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én azt gondolnám egy normális ember csak abba lehet szerelmes aki viszonozza azt. Plátóinál meg, ha nagyon tetszett és tudod ő sem volt közömbös irántad, delezáratlanul maradt, mert akkor, ott nem a megfelelő időben találkoztatok, vagy foglalt volt vagy mit tudom én.

De ha valaki azt mondja nem és nem kellesz, akkor az azt jelenti és nem mást.

2017. febr. 3. 23:24
 12/17 A kérdező kommentje:

"Én azt gondolnám egy normális ember csak abba lehet szerelmes aki viszonozza azt. "

Milyen egyszerű is lenne. Csak az gond, hogy az ember egyáltalán nem normális, ha szerelmes.

2017. febr. 3. 23:33
 13/17 anonim ***** válasza:
Lehet csak azért vagy annyira oda érte,mert elutasított,s ehhez nemvagy hozzá szokva! Viszont tudod van az a mondás,h Ne szaladj olyan kocsi után ami nem vesz fel! Viszont azt furcsálom,h ennyire elutasít .Lehet fél,h csak játszani akarsz az érzéseivel,mert lehet azt gondolja mivel írod jó pasii vagy sok lánynak bejössz.Lehet azt gondolja nem elég jó csaj hozzád!
2017. febr. 3. 23:44
 14/17 anonim ***** válasza:
13 as vagyok! Még annyi,h lehet elkezdett érezni ő is irántad,s inkább nem akar a közeledbe lenni,s lehet fél kialakítani veled kapcsolatot.De ezek csak feltevések...
2017. febr. 3. 23:47
 15/17 anonim ***** válasza:
Az illata. Feromonok. Olvass utána.
2017. febr. 4. 08:06
 16/17 anonim ***** válasza:

86%-os vagyok

Egyébként nálam meg pl mindig azok a vonzalmak/plátói érzelmek voltak a legerősebbek, amikor nem a külsejébe "szerettem bele" úgymond. Tehát elsőre csak kinézetre semmit nem éreztem, aztán a személyisége, kisugárzása olyan mélyen megfogott, hogy erősebb vonzalmat éreztem bárminél.. Ez a legszebb szerintem.:)

Legutóbb is simán elsőre ránézésre semmi, totál közömbösség, mikor megmutattak valakit, hogy hogy is néz ki. Aztán neten közösen beszélgettünk, és csak szimpi volt, ahogy beszélt. Meg ez is egy dolog, de aztán meghallottam a hangját és egy rövid nevetést(élőben még nem láttam, csak a hangját hallottam netes beszélgetésből egy pillanatra)... Az a nevetés valahogy totál bennem maradt és azóta nagyon meg szeretném ismerni, mert összerakva ezeket az apró dolgokat, van egy képem, ami alapján már kíváncsi vagyok, hogy közömbös lenne-e. -Racionálisan tudom, hogy ennek semmi értelme, és valószínűleg a saját agyam játszik velem, valószínűleg csak hiányzik az effajta érzés és beleképzelek a dologba. :)

Szóval én ezen nem lepődöm meg, hogy elsőre teljesen közömbös, sőt tipikus "nem esetem" emberekhez vonzódok később igenis erősen. A személyisége ennyire meg tud fogni. Erősebben, mintha csak a külseje tetszett volna.

ÉS bizony itt lehet akármilyen, a személyiségében van valami, ami ennyire megfogott.

2017. febr. 4. 13:48
 17/17 anonim ***** válasza:
lehet, hogy poénból megbabonázott, bájitalt itatott veled
2017. febr. 4. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!