Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire kincs manapság egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kincs manapság egy ilyen férfi?

Figyelt kérdés
Igaz érzelmeket keresi, szűz még 32 évesen és csak házasság után akarja magát odaadni annak akit szeret.
2017. febr. 2. 12:29
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%
Én becsülném.Ha nem amiatt szűz még,mert nem kellett senkinek.
2017. febr. 2. 13:44
 22/29 anonim ***** válasza:
94%

Senki nem lesz mocskos rongy darab attól, hogyha szexszel. Ha már így állsz a dolgokhoz, akkor köszönöm szépen, akármennyire jó pasi lehetsz, nekem isten bizony nem kellenél.

Na meg, mire fel ez a házasság utáni szex? Valássos körökben sem értem és ne próbáljátok megmagyarázni nekem, hogy a Biblia és Jézus tanítattásai szerint ezek így vannak, mert nem, nincs. A ne paráználkodj és egyéb parancsok, iránymutató elvek. Azt jelentik, hogy NE TÖRJ HÁZASSÁGOT! Nem azt, hogy ne szexszelj házasságon előtt és marajd addig szűz.

Őszintén szólva mit fog szólni az a nő, akit feleségül veszel majd, ha csak egy idióta vagy az ágyban? Bármennyire kiábrándító a szex az élet egyik meghatározó tényezője, metr mind a reprodukció, mind az örömszerzés és a kapcsolat alapja az együttlét.

Az meg, hogy elzavartál egy nőt, mert fehérneműben táncolt neked, majd szakítottál vele. Kamu. Ha mégsem, akkor megy kuki vagy. És miért? Szerencsétlen nő kitárulkozik neked, te meg elhajtod és kidobod, összetöröd érzelmileg.

Valljuk be, hogy te is csak egy olyan férfi vagy, aki már nem meri magát sajnáltatni és inkább azt mondja, hogy érzelmes és hamis erkölcsöket nevel.

21L

2017. febr. 2. 13:44
 23/29 anonim ***** válasza:

Teljesen magánügye,mindenki máshogy gondolkodik

Van néhány ilyen ismerősöm is aki csak házasság után akar szexelni,szíve joga hozzá általában vallásos emberek ők

vallásos közösségekben,templomban ismerkedjél mert szerintem ott fogod megtalálni a hasonló embereket!

Sok szerencsét kívánok neked kérdező!

Ha valaki szeret valakit és házasság előtt lefekszik ő dolga 2 emberre tartozik ez.

Vannak olyan embereknek akiknek nagyon fontos a testiségek,fontos a szex,mert nem tudnak élni nélküle

Sokféle ember van,ne itélkezetek egymás felett

Ne ítéljetek, hogy meg ne ítéljenek!

Amilyen ítélettel ítéltek, olyannal fognak megítélni titeket, és amilyen mértékkel mértek, olyannal mérnek majd nektek is.

„Ne törj házasságot!”

HA NEM ISMERSZ , ne itélkezz felettem , "SENKI" nem mondta , hogy szeretned kell ..

2017. febr. 2. 14:47
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Hmm. Szűz nő vagyok, nem vallásos vagy házasságutáni, és elriaszt, ahogy a szexről beszélsz.
2017. febr. 2. 14:50
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem kincs, ilyennel a masodik randiig mar nem jutnank el. Nem tervezek 1-2 het utan hazasodni... :D
2017. febr. 2. 14:54
 26/29 anonim ***** válasza:

Én kb ilyen vagyok (pár évvel fiatalabb), és mivel nem vagyok egy gyökér, úgy tűnik nekem, hogy a lányok vonzónak találják.

De mivel szigorúan vallásos vagyok, a legtöbb lánnyal nem is kezdek ismerkedni.

2017. febr. 2. 15:27
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki csak házasság után szeretne szexelni, akkor szíve joga, én nem értek egyet vele, de nem kötelessége mindenkinek úgy gondolkodni, mint nekem. Viszont teljesen tapasztalatlan, szűz pasival nem jönnék össze, olyannal meg pláne nem, aki szerint elhasználódott, mocskos rongy lesz valaki attól, mert házasságon kívül szexelt. Az ilyen gondolkodás beteg elmére vall, már ne is haragudj.
2017. febr. 2. 15:31
 28/29 anonim ***** válasza:
Semennyire. Nekem egy érett,tapasztalt férfi kell inkább!!
2017. febr. 2. 15:51
 29/29 anonim ***** válasza:

Ez nem kincs, hanem beteg elme.

A szex egy nagyon fontos része a kapcsolatoknak, ha az nem megy, akkor semmi sem.

Tudod mikor várnék a házzaságig...Nem vagyok hülye.

Most megbotránkoztató dolgot mondok neked.Második randin lefeküdtem élettársammal, de azt hiszem 30 évesen ez nem meglepő.Tudni akartam milyen az ágyban.Elárulom: fantasztikus.Talán mert tapasztalt, nem gondolod?

Neked így az életben nem lesz feleséged, erre mérget vehetsz!

2017. febr. 2. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!