Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire kincs manapság egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kincs manapság egy ilyen férfi?

Figyelt kérdés
Igaz érzelmeket keresi, szűz még 32 évesen és csak házasság után akarja magát odaadni annak akit szeret.
2017. febr. 2. 12:29
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

"Neked hatalmas gondok vannak a fejedben a szexualitásról, ha úgy gondolod, hogy aki normális szexuális életet él, az elhasználódott rongydarab lesz."

Aki EGY valakivel él normális szexuális életet, akit szeret, azzal nincs gond, az nem elhasznált rongy darab, viszont aki 2-3 vagy több emberrel volt..ott már több ember használta, mint egy rongyot....

2017. febr. 2. 13:07
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez kicsit gaz,nem kincs! Hazassag utan szex?? Es ha nem mükodik a biologia? Valas, meg szakítas. Igen, az volt a 19.szazadban. ha 30 felett meg nem volt novel- ott van valami defekt.
2017. febr. 2. 13:12
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Na itt a kulcs te szánalmas megkeseredett ember: a szexben nem használja senki a másikat. De te így gondolsz rá. Nyugtasd csak magad a legyártott ideológiáiddal, attól még nem leszel senki szemében kincs, csak egy nyomoronc.
2017. febr. 2. 13:12
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Én életem során őszintén, tiszta szívből eddig szerettem 3 férfit, mielőtt megismertem a férjem. Most akkor velük mi van? Előre senki sem tudja, hogy meddig fog tartani a nagy szerelem, válni is lehet, szóval az esküvő sem garancia, és évekig tartó komoly kapcsolatban azért hadd ne én legyek a rossz, hogy lefeküdtem az akkori szerelmeimmel... Ettől még nem érzem magam rongydarabnak. Sőt, köszönöm szépen, nagyon egészséges vagyok, testileg is és lelkileg is :)

De szerintem is troll vagy, ilyeneket normális ember nem gondol/mond, még csak viccből sem :D

2017. febr. 2. 13:15
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Egy lúzer az ilyen pasas.

Nekem nem kéne olyan férfi, aki teljesen tapasztalatlan szexuálisan.

Biztos nem házasodnék olyannal, akivel még nem szexeltem.

A házasságban az egyik legfontosabb dolog a szex.

Ha az nem működik, akkor biztosan zátonyra fut.

2017. febr. 2. 13:23
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Szörnyű szerintem..:( Az élet nem mesevilág, próbálgatni kell azokat a szárnyakat. Nekem nőként szóba sem jöhetne egy ilyen pasi. Sorry. 30/N
2017. febr. 2. 13:28
 17/29 anonim ***** válasza:
83%
Csudálatos, páratlan kincs, ne is nősülj meg soha!
2017. febr. 2. 13:31
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, hogy a szexuális aktivitás neked miért: "használni mint a rongyot.." Valami durva gyerekkorba visszanyúló traumád lehet. Mit lehet ezen "használni" amúgy?? A nuni 20 pasi után is olyan szűk, mint előtte, és a farkak sem kopnak el. Szóval nem tudom mire gondolsz. Amúgy meg van víz meg szappan, úgy mosod le magadról mint sportolás után a verejtéket. Kész.
2017. febr. 2. 13:33
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

"Nincs tapasztalatom, de legalább nem vagyok agyon használt mocskos rongy darab...."

Az a pasi, aki így gondolkodik, az felőlem szüzen is hal meg, mert hogy nekem ilyen beteg elme nem kéne, az egészen biztos. Egyszerűen elképesztő, hogy a testi szerelemről valaki így nyilatkozzon. Akkor hogy akarsz igaz érzelmeket keresni/találni, ha a legszebb kifejezési formájától téged csak undor kapna el?

Hogy lennél te képes szerelemre, ha szerinted undorító dolog az, ha akit szeretsz, azzal testben és lélekben egyesülsz?

Na látod, ezért van az, hogy 32 évesen te még sosem voltál szerelmes, nem feküdtél le senkivel, és nem nősültél meg. Mert egyszerűen alkalmatlan van ilyesmire ezzel a beteg felfogással.

Nem vagy kincs. Egy egyszerű elmebeteg vagy, akinek tévképzetei vannak a testiségről, amit kivetít másokra, és undorodik a női nemtől.

2017. febr. 2. 13:37
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig kitartok amellett, hogy szerintem troll, de ha igaz is, amiket ír, akkora KINCS, egy igazi főnyeremény a szememben az a férfi, aki előtt fehérneműben van a nője, ő meg lepattintja és hazaküldi, földbe döngöli, megalázza.

Én is erre vágyok! Végre megtaláltam, akit keresek. De elszúrtam, mert riherongy vagyok. 30 éves koromig lefeküdtem 5 férfival :( Kaphatok még bűnbocsánatot???

2017. febr. 2. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!