Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kincs manapság egy ilyen férfi?
"Neked hatalmas gondok vannak a fejedben a szexualitásról, ha úgy gondolod, hogy aki normális szexuális életet él, az elhasználódott rongydarab lesz."
Aki EGY valakivel él normális szexuális életet, akit szeret, azzal nincs gond, az nem elhasznált rongy darab, viszont aki 2-3 vagy több emberrel volt..ott már több ember használta, mint egy rongyot....
Én életem során őszintén, tiszta szívből eddig szerettem 3 férfit, mielőtt megismertem a férjem. Most akkor velük mi van? Előre senki sem tudja, hogy meddig fog tartani a nagy szerelem, válni is lehet, szóval az esküvő sem garancia, és évekig tartó komoly kapcsolatban azért hadd ne én legyek a rossz, hogy lefeküdtem az akkori szerelmeimmel... Ettől még nem érzem magam rongydarabnak. Sőt, köszönöm szépen, nagyon egészséges vagyok, testileg is és lelkileg is :)
De szerintem is troll vagy, ilyeneket normális ember nem gondol/mond, még csak viccből sem :D
Egy lúzer az ilyen pasas.
Nekem nem kéne olyan férfi, aki teljesen tapasztalatlan szexuálisan.
Biztos nem házasodnék olyannal, akivel még nem szexeltem.
A házasságban az egyik legfontosabb dolog a szex.
Ha az nem működik, akkor biztosan zátonyra fut.
"Nincs tapasztalatom, de legalább nem vagyok agyon használt mocskos rongy darab...."
Az a pasi, aki így gondolkodik, az felőlem szüzen is hal meg, mert hogy nekem ilyen beteg elme nem kéne, az egészen biztos. Egyszerűen elképesztő, hogy a testi szerelemről valaki így nyilatkozzon. Akkor hogy akarsz igaz érzelmeket keresni/találni, ha a legszebb kifejezési formájától téged csak undor kapna el?
Hogy lennél te képes szerelemre, ha szerinted undorító dolog az, ha akit szeretsz, azzal testben és lélekben egyesülsz?
Na látod, ezért van az, hogy 32 évesen te még sosem voltál szerelmes, nem feküdtél le senkivel, és nem nősültél meg. Mert egyszerűen alkalmatlan van ilyesmire ezzel a beteg felfogással.
Nem vagy kincs. Egy egyszerű elmebeteg vagy, akinek tévképzetei vannak a testiségről, amit kivetít másokra, és undorodik a női nemtől.
Még mindig kitartok amellett, hogy szerintem troll, de ha igaz is, amiket ír, akkora KINCS, egy igazi főnyeremény a szememben az a férfi, aki előtt fehérneműben van a nője, ő meg lepattintja és hazaküldi, földbe döngöli, megalázza.
Én is erre vágyok! Végre megtaláltam, akit keresek. De elszúrtam, mert riherongy vagyok. 30 éves koromig lefeküdtem 5 férfival :( Kaphatok még bűnbocsánatot???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!