Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kit választanátok lányok?
nehéz erre konkrét választ adni, de valószínűleg azért, mert engem taszít, ha valaki nem egészséges testileg, tudatalatt a gyengeséggel és férfiatlansággal kapcsolódik össze. mint az állatoknál egy 'selejtes példány'. bocs a durva megfogalmazásért, de ez az igazság. engem egyszerűen taszít mindenféle testi fogyatékosság, legyen az bármilyen enyhe is.
most majd biztos jönnek az olyanok, hogy és ha életed szerelme tolószékbe kerülne stb., de az tök más.
Hát, legalább nem árulsz zsákbamacskát. Mondjuk nekem a sántikáló párom ezerszer férfiasabb, mint az "egészséges" exem :DDD De nem kötekedek, csak őszinte vagy, nincs azzal semmi gond, köszi, hogy válaszoltál :)
Szerintem pont ugyanarról beszélünk. :) A kérdező által leírt "a csillagokat is lehoznám" érted és ezzel marketingelem magam attitűd nem a barátod kategória.
Kérdező! Ugyanúgy kell csajozni testi hibával is, mint anélkül. Azokat a lányokat hívd randizni, akiknek láthatólag bejössz, küldik a jeleket, lelkesek, hogy találkozhatnak veled. Ha ezt nem látod egy nőn, tök mind1, hogy Nick Vujicic vagy-e vagy Jake Gyllenhaal, feleslegesen erőlködsz. De ha észreveszed... ;)
Egyértelmű, hogy a másodikat. Persze ezt tagadja mind, de az ösztön az még mindig döntő. És nem feltétlenül a kinézet miatt választják azt, hanem mert bunkó, tehát "férfias" vonzó, röviden alfahímnek látszik.
Lásd a tagadást a válasz %-os értékelésében ˇˇ
Egyiket sem. Ne tegyen meg értem mindent, ne akarjon a szolgám lenni, aki tettrekészen várja minden óhajom. Igenis néha álljon bele egy szituációba, hasson rám a véleményével és akaratával. A második meg evidensen nem.
De el sem hiszed, milyen nagy megkönnyebbülés számomra, hogy odakinn vannak normális emberek is a szélsőségek helyett. :)))
20n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!