Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kit választanátok lányok?
Értem, tehát csak a jóképű bunkók vannak párkapcsolatban, utolsó? Menjél már, realitás érzék nulla.
Kérdező: ezek végletek,egyiket sem. Mármint attól függ mi a testi hiba, és amúgy sem kéne tökéletes külsjeű férfi, csak legyen benne valami vonzó.
De se bunkó nem kéne sem anyámasszony katonája, aki tapad rám. Férfi kell. Tudod, a nők azt szeretik amikor csendben lépked mellettük egy tigris....
Értem, szóval nem létezik olyan pasi, aki kedves, és tesz értem, de közben van tartása, nem kiskutya, és vannak céljai :D Várj, megyek, és szólok a páromnak, hogy ő igazából nem is létezik.
Oké, mondjuk nem mindegy, hogy a "kedves, aranyos" stb az TÉNYLEG igaz rá, vagy ő mondja magára, és azt jelenti, hogy néha nyálas, de még akkor se igazán rám figyel csak magát akarja rám erőszakolni, amúgy meg egy passzív-agresszív irritáló, fenyegetőző kis görcs (mint az ÖSSZES olyan pasi akit valaha ismertem, aki saját magára mondta, hogy aranyos, meg romantikus :D )
Az ilyenek miatt van sok félreértés. Mert hát szegény Pistike milyen cuki, aztán mégse kell senkinek... közben meg a Béla nem hirdeti magáról, hogy ő cuki pasika, mellé meg önbizalma is van, hát akkor nyilván ő a világ tahója, és ez kell a nőknek :D Csak hát a valóságban a második pasi ezerszer aranyosabb és rendesebb, csak ő TÉNYLEG az, és nem csak azt reklámozza.
Velem eddig MINDIG, KIVÉTEL nélkül azok a pasik voltak rendesek (kapcsolatban is, meg haverilag is), akiket elsőre bunkónak gondoltam volna, a legnagyobb alpári tahók meg a kis romantikus csendes fiúkák :D
Egyiket sem.
Olyat választottam, aki mindent megtenne értem (meg is tesz) és jól is néz ki.
Ezzel semmi gond nincs szerintem. A párom mindkét lábával sántít, sose zavart egyikünket se semmiben :D
Persze lesz, akinek nem fér bele, de hát ez van.
Nem kötekedek, le se szavazlak, csak érdekel: MIÉRT zavarna? Volt már néhány hasonló jellegű kérdés, és mindig próbáltam kiszedni a válaszolókból, hogy őket ez miben korlátozná, mert tényleg érdekel, mert elképzelni se tudom, de sose válaszoltak eddig :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!