Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti kit választanátok lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kit választanátok lányok?

Figyelt kérdés
Egy olyan fiút aki kedves,aranyos,imád titeket,mindent megtenne érted,annyi a hátránya,hogy van egy külsőre nem tökéletesvan egy kis baja,vagy olyat aki külsőre nagyon jól néz ki de nem jó a természete,bunkó,csak a testedet akarja ?

2017. jan. 31. 00:07
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
78%

Értem, tehát csak a jóképű bunkók vannak párkapcsolatban, utolsó? Menjél már, realitás érzék nulla.

Kérdező: ezek végletek,egyiket sem. Mármint attól függ mi a testi hiba, és amúgy sem kéne tökéletes külsjeű férfi, csak legyen benne valami vonzó.

De se bunkó nem kéne sem anyámasszony katonája, aki tapad rám. Férfi kell. Tudod, a nők azt szeretik amikor csendben lépked mellettük egy tigris....

2017. jan. 31. 08:58
 12/29 anonim ***** válasza:
48%
Egyik se kéne.
2017. jan. 31. 09:13
 13/29 anonim ***** válasza:
80%
Egyiket se, a kedves, aranyos, rendes fiúk azok akikben a legtöbb gyűlölet van elrejtve, a jóképű bunkóban meg semmi életcél nincs és ostoba mint a föld.
2017. jan. 31. 09:45
 14/29 anonim ***** válasza:
73%

Értem, szóval nem létezik olyan pasi, aki kedves, és tesz értem, de közben van tartása, nem kiskutya, és vannak céljai :D Várj, megyek, és szólok a páromnak, hogy ő igazából nem is létezik.

Oké, mondjuk nem mindegy, hogy a "kedves, aranyos" stb az TÉNYLEG igaz rá, vagy ő mondja magára, és azt jelenti, hogy néha nyálas, de még akkor se igazán rám figyel csak magát akarja rám erőszakolni, amúgy meg egy passzív-agresszív irritáló, fenyegetőző kis görcs (mint az ÖSSZES olyan pasi akit valaha ismertem, aki saját magára mondta, hogy aranyos, meg romantikus :D )

Az ilyenek miatt van sok félreértés. Mert hát szegény Pistike milyen cuki, aztán mégse kell senkinek... közben meg a Béla nem hirdeti magáról, hogy ő cuki pasika, mellé meg önbizalma is van, hát akkor nyilván ő a világ tahója, és ez kell a nőknek :D Csak hát a valóságban a második pasi ezerszer aranyosabb és rendesebb, csak ő TÉNYLEG az, és nem csak azt reklámozza.

Velem eddig MINDIG, KIVÉTEL nélkül azok a pasik voltak rendesek (kapcsolatban is, meg haverilag is), akiket elsőre bunkónak gondoltam volna, a legnagyobb alpári tahók meg a kis romantikus csendes fiúkák :D

2017. jan. 31. 10:24
 15/29 anonim ***** válasza:

Egyiket sem.

Olyat választottam, aki mindent megtenne értem (meg is tesz) és jól is néz ki.

2017. jan. 31. 11:16
 16/29 anonim ***** válasza:
66%
Amelyik jól néz ki.
2017. jan. 31. 14:49
 17/29 A kérdező kommentje:
Az egyik kezével van baj,nem tudja mindenhez használni,járás közben látszik,a csuklója kicsit mintha el lenne görbülve,ez a bal keze,és a bal lábával kicsit sántít,egy gyerekkori oltás miatt...
2017. jan. 31. 15:01
 18/29 anonim ***** válasza:
78%

Ezzel semmi gond nincs szerintem. A párom mindkét lábával sántít, sose zavart egyikünket se semmiben :D

Persze lesz, akinek nem fér bele, de hát ez van.

2017. jan. 31. 15:04
 19/29 anonim ***** válasza:
őszintén? engem ez zavarna. lehet leszavazni, de legalább nem vagyok álszent. ettől függetlenül a bunkó se kéne.
2017. jan. 31. 15:52
 20/29 anonim ***** válasza:

Nem kötekedek, le se szavazlak, csak érdekel: MIÉRT zavarna? Volt már néhány hasonló jellegű kérdés, és mindig próbáltam kiszedni a válaszolókból, hogy őket ez miben korlátozná, mert tényleg érdekel, mert elképzelni se tudom, de sose válaszoltak eddig :D

2017. jan. 31. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!