Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a kettő pasi közül melyiket választanátok és miért? (képpel)
1.
2.
Legyetek szívesek indokoljátok is meg, hogy ki miért jobb/rosszabb, stílusra is kíváncsi vagyok, melyik jó-rossz szerintetek...és az életkorotokat is írjátok a végére! Köszönöm!
Hát egyik sem kimondottan az esetem, már ha a stílust nézzük.
Az első képen az öltönyös férfiról ezek jutnak eszembe: elegáns, stílusos, értelmiségi, ápolt, de simán lehet mellé sznob, lenéző, beképzelt.
A második képen levő férfiról pedig ezek:
laza, kosaras, kissé züllött, lehetséges hogy verekedős és agresszív. Fülbevaló túl sok, a pulcsi csicsás.
Mire kell választani?
Kosárlabda meccsre a 2-essel mennék, színházba meg az 1-essel.
Párkapcsolatot meg azzal létesítenek amelyik normális. Ha egyik sem, akkor egyikkel se.
Az első pasi sokkal helyesebb, bejön. ;)
A stíluskülönbség: az első ambíciózusnak TŰNIK, sikeresnek, férfiasnak, olyan "alfának", aki ha akarja, "kilóra veszi a nőket", ha nem akarja, nem. Fontos számára a külső, hogy mit mutat magából a világnak. Tipikusan annak a pasinak tűnik, aki az első adandó alkalommal félreQr a titkárnőjével. Utolsó szemétláda riherongy módjára szexuálisan vonzónak találom.
A második egy nagyobb gyereknek tűnik, lazának, bohókásnak, olyannak, aki nem görcsöli túl az életet, nem csak a munkának él. Nem szippantotta be a versenyszféra, talán az a munkája, amit szeret, pl. autókat szerel, vagy asztalos, ilyesmi. A külső, a felszín, a "mit mutatok a világnak" másodlagos, harmadlagos, sokadlagos tényező számára. Na ilyen emberrel (mármint amilyen tulajdonságokkal egy felszínes pillantás alatt felruháztam) hosszú távon is boldog lehetnék.
Szóval a válaszom: az elsővel szexelnék, a másodiknak gyereket szülnék.
Höhö, ezek a nők, nem lehet rajtuk kiigazodni, szörnyű. xD
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!