Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, a kettő pasi közül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, a kettő pasi közül melyiket választanátok és miért? (képpel)

Figyelt kérdés

1.

[link]

2.

[link]

Legyetek szívesek indokoljátok is meg, hogy ki miért jobb/rosszabb, stílusra is kíváncsi vagyok, melyik jó-rossz szerintetek...és az életkorotokat is írjátok a végére! Köszönöm!

2016. ápr. 4. 16:07
1 2
 1/20 VirágésBence ***** válasza:
94%
Az első, szerintem stílusosabb és arcra is jobb, persze ha most a másodikat kapnám sem lenne ellenemre.
2016. ápr. 4. 16:08
 2/20 anonim ***** válasza:
76%
Egyik sem igazán az esetem, de ha már választani kell, inkább az elsőt.
2016. ápr. 4. 16:11
 3/20 anonim ***** válasza:
76%
Inkább az elsőt, de egyik se az én esetem.
2016. ápr. 4. 16:15
 4/20 anonim ***** válasza:
87%

Hát egyik sem kimondottan az esetem, már ha a stílust nézzük.

Az első képen az öltönyös férfiról ezek jutnak eszembe: elegáns, stílusos, értelmiségi, ápolt, de simán lehet mellé sznob, lenéző, beképzelt.

A második képen levő férfiról pedig ezek:

laza, kosaras, kissé züllött, lehetséges hogy verekedős és agresszív. Fülbevaló túl sok, a pulcsi csicsás.

Mire kell választani?

Kosárlabda meccsre a 2-essel mennék, színházba meg az 1-essel.

Párkapcsolatot meg azzal létesítenek amelyik normális. Ha egyik sem, akkor egyikkel se.

2016. ápr. 4. 16:16
 5/20 anonim ***** válasza:
77%
Az első, bár nekem túl vékony (szeretem a nagyobb darab - és ez alatt nem kigyúrtat értek - férfiakat, valósíznűleg azért, mert én sem vagyok egy nádszál alkat). A második öltözködése nagyon nem az én stílusom ezzel a bomberdzseki jellegű valamivel, túl sportos. Az elsőnek a stílusán kívül a haja és a szakálla/borostája is jobban tetszik.
2016. ápr. 4. 16:16
 6/20 anonim ***** válasza:
78%
Felnőtt párkapcsolatok témában hogyan merül fel egy ilyen kérdés? Létezik épeszű felnőtt, aki így dönt?
2016. ápr. 4. 16:20
 7/20 A kérdező kommentje:
Igen #6-os, létezik, nagyon sokan az első benyomásnál már döntenek is, például az egyik hozzászóló már ránézésből agresszívnek vélte az elsőt. A kérdést pedig kíváncsiságból tettem fel :) Voltak eddig érdekes válaszok, köszönöm! Jöhetnek még :)
2016. ápr. 4. 16:23
 8/20 A kérdező kommentje:
De persze az első benyomás válhat kellemes meglepetéssé is, ha az illető ad esélyt arra, hogy megismerjék egymást ;)
2016. ápr. 4. 16:24
 9/20 anonim ***** válasza:
75%
A második olyan szinten taszít, hogy ha ő lenne az egyetlen pasi a földön, akkor se. Az első arcra helyes, én is kissé vékonynak találom. Mondjuk szerintem ez egy alkalmi ruha, remélhetőleg hétköznap nem ennyire piperkőc :).
2016. ápr. 4. 16:28
 10/20 anonim ***** válasza:

Az első pasi sokkal helyesebb, bejön. ;)

A stíluskülönbség: az első ambíciózusnak TŰNIK, sikeresnek, férfiasnak, olyan "alfának", aki ha akarja, "kilóra veszi a nőket", ha nem akarja, nem. Fontos számára a külső, hogy mit mutat magából a világnak. Tipikusan annak a pasinak tűnik, aki az első adandó alkalommal félreQr a titkárnőjével. Utolsó szemétláda riherongy módjára szexuálisan vonzónak találom.

A második egy nagyobb gyereknek tűnik, lazának, bohókásnak, olyannak, aki nem görcsöli túl az életet, nem csak a munkának él. Nem szippantotta be a versenyszféra, talán az a munkája, amit szeret, pl. autókat szerel, vagy asztalos, ilyesmi. A külső, a felszín, a "mit mutatok a világnak" másodlagos, harmadlagos, sokadlagos tényező számára. Na ilyen emberrel (mármint amilyen tulajdonságokkal egy felszínes pillantás alatt felruháztam) hosszú távon is boldog lehetnék.

Szóval a válaszom: az elsővel szexelnék, a másodiknak gyereket szülnék.

Höhö, ezek a nők, nem lehet rajtuk kiigazodni, szörnyű. xD

26/N

2016. ápr. 4. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!