Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, a kettő pasi közül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, a kettő pasi közül melyiket választanátok és miért? (képpel)

Figyelt kérdés

1.

[link]

2.

[link]

Legyetek szívesek indokoljátok is meg, hogy ki miért jobb/rosszabb, stílusra is kíváncsi vagyok, melyik jó-rossz szerintetek...és az életkorotokat is írjátok a végére! Köszönöm!

2016. ápr. 4. 16:07
1 2
 11/20 Költőnő? ***** válasza:
Egyik sem. De ha már választani kell; a második. Nekem az első vhogy "sok".
2016. ápr. 4. 16:39
 12/20 anonim ***** válasza:
Az első. A második engem is taszít.
2016. ápr. 4. 16:39
 13/20 anonim ***** válasza:
Nekem mindkettő nagyon ellenszenves.
2016. ápr. 4. 16:53
 14/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom, miért ítélitek az elsőt piperkőcnek, a másodikat meg külsőre hanyagabbnak, könnyen lehet, hogy ő tölt töb időt a tükör előtt. Mindkét képe mindkét pasi nagyon megcsinált, művi nekem, csak a stílus más.

Ettől függetlenül továbbra is tartom, hogy egyetlen kép alapján képtelenség értelmesen döntenem, hiszen már a külső adottságokból is a mimika, a hang, a viselkedés, az illat stb. tekintetében semmit nem tudunk meg így. A belsőkből meg még ennyit sem. Az elsőnek ráadásul az arca se látszik a napszemüveg miatt. Szóval kb. egy öltöny és egy dzseki közt kell választani. Akkor inkább öltöny. (Ennek ellenére pl. az én páromnak nincs is öltönye. :))

2016. ápr. 4. 16:56
 15/20 anonim ***** válasza:
28%

Nekem a 2. tetszik, mert az olyan ''rossz fiús'' .

Engem inkább a rossz fiúk vonzanak .

Az első is helyes de a 2. jön be. :) ;)

2016. ápr. 4. 17:14
 16/20 anonim ***** válasza:
Egyik stílusa sem jön be!!
2016. ápr. 4. 17:54
 17/20 anonim ***** válasza:
Az első bejövősebb az arcra,csak sokat takar a napszemüveg,ezt sajnálom.A másodiknak az öltözködési stílusa jobban bejön,de arcra se vészes,úgyhogy a második.
2016. ápr. 4. 18:13
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Inkább az első, bár az arcszőrzetet nem szeretem, meg a napszemüveget is mellőzhetné.:D A második egyáltalán nem az én világom, a stílus és az elegancia híve vagyok.
2016. ápr. 4. 18:18
 19/20 anonim ***** válasza:

Az első jobban bejön, mind arcra, mind stílusra, viszont elég arrogáns ****nak néz ki. (Ez a ránézésből rávágja valaki általában nonverbális kommunikációt jelent, testtartásból nagyon jól meg lehet mondani, hogy valaki mondjuk nem egy összetört mimóza típus.)

A második egy fokkal szimpatikusabb, de látszik, hogy feszeng, mert nem tud mit csinálni a kezeivel. Viszont a második nem igazán jön be arcra, stílusra pedig egyáltalán nem.

2016. ápr. 4. 18:37
 20/20 ~OnLány~ ***** válasza:

Az eslő túl elegáns,a második túl laza férfinek tűnik így képről.

Én is vagyok értelmes,intelligens,kedves,okos.De valahogy az első pasi sem kellene,nem tetszene,ha túlzottan okosabb lenne,idegesítene,vele biztosan éttermekbe és színházakba járnék,szeretek,de csak ritkán.

A második meg túl olyan macsós,ki ha nem én stílus,picit mindkettő lehet lenéző is.

Vagányabb is vagyok,rá lehet venni marhaságokra,de ő sem kelle,ő is már-már túlzás volna mellém.

És ezt így meg sem lehet állapítani,mindkettő lehet egy bunkó és lenéző alak,vagy mindkettő lehet kedves és érzékeny férfi.

2016. ápr. 4. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!