Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még udvarlás alatt megéri 100-120 kilométert autózni a lány miatt vagy nagyon "nyalizás" lenne?
Figyelt kérdés
Egy hónapja találkoztam egy lánnyal, (1x) Többször beszélgettünk facebookon, több órát. A napokban megy vissza tanulni az egyik városba, nekem is dolgom lesz ott egy haverommal mert autós találkozó lesz. Hülyeség ha én elmennék a lányért ami nekem plusz 100 km "felesleges" út lenne? Vagy az nagyon nyomulós.2017. jan. 30. 23:27
11/18 anonim válasza:
Parom anno majdnem ezer kilometert utazott az elso randinkert (en helyhez voltam kotve), es nem gondoltam bele semmit, max. azt hogy romantikus.
12/18 anonim válasza:
Mindenképpen megéri! Ha van esélyed nála ne hogy már ezt a kis semmi benzinköltséget nézd!!!
13/18 anonim válasza:
Még mindig nem értem, mi ebben a nagy cucc. A családomban mindenki 100 km fölött utazik napi szinten (meg még egyszer annyit vissza), meg se lehet érezni. A barátom ugyan kisebb távolságra lakik, de az is bőven 1 óra út, az is semmi.. Nem 10000 km-ről van szó, te jó ég :D
14/18 anonim válasza:
Ha ez a kérdés felmerült benned (a magyarázatoktol függetlenül) akkor NEKED nem éri meg, keress másik csajt.
15/18 anonim válasza:
Semmit nem számít. Ha ezzel akarna levenni valaki a lábamról, nem hatódnék meg. Ha azzal állítana be, hogy "100 km-t utaztam érted", azt mondanám, "nem kértem ezt tőled".
Mert ez most nagyon szárazon hangzik, de ha ezt elújságolod, olyan, mintha igényt tartanál valamilyen kompenzációra.
16/18 anonim válasza:
#13: de aki nem futárkodik, és nem kap pénzt azért hogy több mint 100 km-t utazzon, az... nem kap pénzt érte.
17/18 anonim válasza:
Ez tökéletesen igaz, de mi köze a 13-as válaszomhoz? :D
18/18 A kérdező kommentje:
Na na na. vita nem kell. Először is nem BMW-m van hanem egy kis Opelom. A lány lelkes és eddig ahogy megismertem nem is az a cuppanásra éhes. Egyébként ahol lakom lenne elég de tapasztalatból a falusiakban még van egy kis romantika. (Ezért még kikapok)
2017. jan. 31. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!