Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még udvarlás alatt megéri 100-120 kilométert autózni a lány miatt vagy nagyon "nyalizás" lenne?
Nem éri meg. Nem azért mert nyalizás, vagy nyomulás, hanem azért mert ez túl nagy "befektetés" zsákbamacskáért.
Már megtanultam, hogy nem érdemes túl sok erőfeszítést tenni értük, addig amíg nem érdemlik ki azt.
sztem hülyeség.
a csaj csak kihasznál h nem kell buszozni stb.
sosem a kedves ember kell nekik, mindig a picit lekezelő, érces humorúakra mennek.
de ha ennyire jólmegy menj érte a bömössel, aztán hátha lepipppant útközbe :D
Miért lenne nyalizás?!
Te beszélsz a lánnyal, "látod" a reakcióit, hogy viszonyul hozzád stb. Mivel már találkoztatok nem "árul" zsákbamacskát. Én mindenképp beáldoznám azt a 100 km pluszt.
Mikor megismerkedtem a párommal 1000! km volt köztünk. Én utaztam ki hozzá. Pedig a mi kapcsolatunk elég érdekesen, kacifántosan indult, de megérte!
Ne hallgass a sok baromra aki leakar beszélni! Annyira gáz, hogy saját példájukkal akarnak lebeszélni valakit... attól, hogy valakivel nem úgy jöttek össze a dolgok még nem kell egy kalap alá venni a többi nőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!