Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha azért jöttem össze egy csajjal, hogy a csini huga közelébe férkőzhessek?
Jó tudom gáz. Itt mindenki szent, én egy szemét vagyok, a mikulás sem létezik oké... Viszont van egy csaj aki iszonyatosan bejön de nem nagyon mozgok vele egy körben szinte sosem látom, sosem találkozok vele. Viszont megtudtam, hogy ki a nővére aki annyira nem jön be, de tudom, hogy én neki igen mert szokott szemezni velem.
Na vele randizgatok mostanában de olyan vicces, hogy azok a csajok akiket akarok rohadt nehezen adják magukat ő meg már most le akar feküdni velem... Én meg hát nem, mert nem akarom, hogy aztán majd emiatt a tesója ne akarjon tőlem semmit mert ez milyen már, hogy ugyan az a f@rok dugta a két tesót?! Szóval a csajt hárítom de azért sokat lógok vele, de nagyon bejövök neki ez tuti. Bár a hugával lenne ugyanez.
Egyszer már majdnem bemutatta de aztán mennie kellett neki is szóval eddig nem jött be a tervem. Úgy gondoltam, hogy a nővért csak barát zónába terelem arra pont jó mert amúgy jól kijövünk tényleg jófej csaj, és majd ha bejön a képbe a huga akkor neki majd villantok a legjobb énemből és talán a tesójára ütött izlés szempontjából, szóval vele meg összejönnék. Valaki alkalmazott már ilyesmi vezércselt? Elég kamikaze ötlet amúgy sokszor gondolkodok rajta, hogy ez nem a legjobb de nekem MUSZÁJ annak a csajnak a közelébe férkőznöm! Csak egyszer mutassa be fúúú.... Teljesen kivagyok már. A kérdés nem kamu én tényleg ennyire hülye vagyok
"Annyira odavagyok a lányért, hogy bla bla bla..."
Nem is ismered azt a lányt!
Soha nem beszéltél vele! Egy normális felnőtt ember nem lesz szerelmes valakibe, akit csak látásból ismer. Az, hogy rá vagy gerjedve szexuálisan, még nem jogosít fel, hogy játssz mások érzéseivel.
Nőlj fel és lépj tovább.
Tök jogos az utolsó.
Indokolj, hogy miért is vagy szerelmes belé... beszéltél vele valaha?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!