Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáz ha azért jöttem össze egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha azért jöttem össze egy csajjal, hogy a csini huga közelébe férkőzhessek?

Figyelt kérdés

Jó tudom gáz. Itt mindenki szent, én egy szemét vagyok, a mikulás sem létezik oké... Viszont van egy csaj aki iszonyatosan bejön de nem nagyon mozgok vele egy körben szinte sosem látom, sosem találkozok vele. Viszont megtudtam, hogy ki a nővére aki annyira nem jön be, de tudom, hogy én neki igen mert szokott szemezni velem.

Na vele randizgatok mostanában de olyan vicces, hogy azok a csajok akiket akarok rohadt nehezen adják magukat ő meg már most le akar feküdni velem... Én meg hát nem, mert nem akarom, hogy aztán majd emiatt a tesója ne akarjon tőlem semmit mert ez milyen már, hogy ugyan az a f@rok dugta a két tesót?! Szóval a csajt hárítom de azért sokat lógok vele, de nagyon bejövök neki ez tuti. Bár a hugával lenne ugyanez.

Egyszer már majdnem bemutatta de aztán mennie kellett neki is szóval eddig nem jött be a tervem. Úgy gondoltam, hogy a nővért csak barát zónába terelem arra pont jó mert amúgy jól kijövünk tényleg jófej csaj, és majd ha bejön a képbe a huga akkor neki majd villantok a legjobb énemből és talán a tesójára ütött izlés szempontjából, szóval vele meg összejönnék. Valaki alkalmazott már ilyesmi vezércselt? Elég kamikaze ötlet amúgy sokszor gondolkodok rajta, hogy ez nem a legjobb de nekem MUSZÁJ annak a csajnak a közelébe férkőznöm! Csak egyszer mutassa be fúúú.... Teljesen kivagyok már. A kérdés nem kamu én tényleg ennyire hülye vagyok

2017. jan. 30. 21:21
1 2 3 4
 1/39 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Oké, hősszerelmes! :D

Hát arra nem gondoltál, hogy a tesó otthon áradozik rólad, és pont így kerülsz barátzónába az érintett nőnél? Barátnőknél is van olyan, hogy akinek bejön a srác, arra a többi még véletlenül sem hajt, sem most sem később.

Akkor testvérek között miért ne lehetne ilyen?

Szóval ha csak 1 dobásod volt a családnál, akkor ezt mellé dobtad.

2017. jan. 30. 21:24
 2/39 anonim ***** válasza:
100%
Igen az, és valószínűleg nem úgy fog elsülni a terved ahogy szeretnéd...
2017. jan. 30. 21:27
 3/39 anonim ***** válasza:
100%
Elég súlyosan ostoba vagy, ha azt hiszed, azok után összejön a hugica veled, miután a nővérével randizgattál.. Az évszázad ötlete, tényleg :D Hacsak nem valami teljesen elcseszett selejt jellem, számára örök tabu leszel, bocsi :)
2017. jan. 30. 21:28
 4/39 A kérdező kommentje:

"Szóval ha csak 1 dobásod volt a családnál, akkor ezt mellé dobtad"

Még olvasni is rossz volt.

Gondoltam rá, hogy ÁRADOZIK rólam, hogy MILYEN JÓ PASI vagyok meg SZEXI meg VICCES meg OKOS stbstbstb... Aztán mivel én meg nem hajtok rá így tulajdonképpen nincs közöttünk semmi csak szimplán bejöttem neki és kész. Most bejön neki Johnny Depp akkor a csaj majd nem jön össze Johnny Deppel mert a nővérének bejött? Ez nem így működik vagyis ez hülyeség. A nővére meg inkább majd "nem akar közénk állni" én inkább így terveztem.

2017. jan. 30. 21:30
 5/39 anonim ***** válasza:
100%

Soha, tehát SOHA nem jönnék össze a nővérem pasijával vagy exével.

Pasi még jöhet ezer is, de testvérem csak egy van.

Ha a háta mögött rámhajtana a pasija, akkor le is írta magát. Ugyanis ettől függetlenül sem kéne olyan, aki úgy flörtöl, hogy van csaja.

Ja, és az ízlésünk ég és föld, sose értjük a másik mit eszik a pasiján, már csak ezért se veszünk össze rajtuk.

Egyébként jó terv, majd írd meg, hogy vált be. ;)

2017. jan. 30. 21:31
 6/39 A kérdező kommentje:
Várjatok várjatok! Várjatok! Szerintem a terv annyira nem rossz ám! Ugyanis a nővérével SEMMI nem lesz köztünk és csak barátok vagyunk. Ezt meg kell érteni a nővérnek is. Mivel én mindig olyan jófej vagyok vele meg kedves is ezért nem haragudhat rám. Viszont a tesó pedig felhívta rám a figyelmét a hugicának mint egy nagyon jó pasira. Így tehát ez az előítélet lesz a lány fejében rólam már amikor megismer. Majd köztünk el kezd alakulni valami szépen lassan, nem egyből rontok rá. A nővér pedig ezt megértvén mivel egy jó barátjáról és a hugáról van szó pedig szépen áldását adja a történetre és örül kettőnk boldogságának. Értitek?
2017. jan. 30. 21:33
 7/39 Noblesse Oblige ***** válasza:
94%

Igen, értem, de sajnos nyakatekert a logikád.

Ez működik akkor, ha a lányok konkrétan árucikknek néznek. De ha emberszámba vesznek akkor sajnos nem sok az esély rá. Ha bejössz a nővérnek akkor a húg, hiába nem feküdtél le meg nem volt komolyabb kapcsolatod a nővérével, nem fog rád hajtani, mivel tudja, hogy a nővére egykoron vagy jelenleg odavolt érted. Az olyan, mintha a nővérét árulná el.

Egy esélyt látok arra, hogy ebből TALÁN jól kigyere. Ha a nővér is hasonlóan barátként áll hozzád. Ha haverok lennétek, akkor nem írott erkölcsi akadály nincs a járásotok útjában. De ha nővérnek bejössz, akkor tiltólistás leszel.

2017. jan. 30. 21:39
 8/39 A kérdező kommentje:
És miért ne lehetne a testvér exével bármi? Láttam egy Brad Pittes filmet ahol mind a három tesó feleségül vette ugyan azt a csajt!!! Most attól, hogy a nővér akart valamit egy fiútól akivel nem jött össze attól még a másiknak miért lenne tabu ha bejönnek egymásnak? Ez hülyeség már bocs
2017. jan. 30. 21:41
 9/39 anonim ***** válasza:
85%
Ímhol halt ki a Tisztesség mert az utolsót is tarkóncsapták majd megnyúzták s a bőrébebújva ártatlan szemekkel kérdezgetik de hát miért lennék én tisztességtelen?!
2017. jan. 30. 21:41
 10/39 A kérdező kommentje:

#-9 köszönjük Petőfi

#-7 Ez nem rossz amúgy!! De tényleg köszi!!! :D Szóval csak barátként kell tekintenie rám? Az nem lesz nehéz átolvasok pár gyakoris választ, hogyan kell nem bejönni a nőknek! Nemám :D De ez tényleg jó! a következő kérdésem az lesz, hogyan érjem el hogy egy lány csak barátként nézzen rám? Elsőre az ugrott be hogy elsírom magam előtte de azért az picit gáz, azt sem akarom hogy gáznak állítson be.

2017. jan. 30. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!