Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha azért jöttem össze egy csajjal, hogy a csini huga közelébe férkőzhessek?
Jó tudom gáz. Itt mindenki szent, én egy szemét vagyok, a mikulás sem létezik oké... Viszont van egy csaj aki iszonyatosan bejön de nem nagyon mozgok vele egy körben szinte sosem látom, sosem találkozok vele. Viszont megtudtam, hogy ki a nővére aki annyira nem jön be, de tudom, hogy én neki igen mert szokott szemezni velem.
Na vele randizgatok mostanában de olyan vicces, hogy azok a csajok akiket akarok rohadt nehezen adják magukat ő meg már most le akar feküdni velem... Én meg hát nem, mert nem akarom, hogy aztán majd emiatt a tesója ne akarjon tőlem semmit mert ez milyen már, hogy ugyan az a f@rok dugta a két tesót?! Szóval a csajt hárítom de azért sokat lógok vele, de nagyon bejövök neki ez tuti. Bár a hugával lenne ugyanez.
Egyszer már majdnem bemutatta de aztán mennie kellett neki is szóval eddig nem jött be a tervem. Úgy gondoltam, hogy a nővért csak barát zónába terelem arra pont jó mert amúgy jól kijövünk tényleg jófej csaj, és majd ha bejön a képbe a huga akkor neki majd villantok a legjobb énemből és talán a tesójára ütött izlés szempontjából, szóval vele meg összejönnék. Valaki alkalmazott már ilyesmi vezércselt? Elég kamikaze ötlet amúgy sokszor gondolkodok rajta, hogy ez nem a legjobb de nekem MUSZÁJ annak a csajnak a közelébe férkőznöm! Csak egyszer mutassa be fúúú.... Teljesen kivagyok már. A kérdés nem kamu én tényleg ennyire hülye vagyok
"Most attól, hogy a nővér akart valamit egy fiútól akivel nem jött össze attól még a másiknak miért lenne tabu ha bejönnek egymásnak?"
Azért amiért a mostohatesók is megfontolják, hogy járjanak-e. Mert ez egy bonyolult érzelmi helyzet lesz a családban és senki nem akar fölös feszkót!
Ha a nővérének bejösz, akkor kötődik hozzád. Nem hajthatsz a húgra, mert az tudja, hogy a nővére odáig van érted. Már csak szolidaritásból sem fog veled kezdeni. Mert ha veled járna, a nővérét frusztrálná, hogy őt kicselezted, de a húgát meg akarod. És okos kislány nem szarik a saját lábtörlőjére.
Akkor is esélytelen.
1. A nővérem belezúg egy pasiba, randiznak párszor, stb. Egyértelmű, hogy nem csak haverként tekint rá.
2. A nővérem az én vállamon sírja ki magát, miután a pasi közli, hogy bocs de legyenek csak barátok. Ketten fogunk köpködni rá, micsoda barom.
3. Ettől én még tudom, hogy szerelmes belé, és ez nem múlik el két nap alatt.
4. Mindezek után rámhajt a pasi. Hát ööö... Ha szerencséje van, csak elhajtom a faxba. Ugyanis a fenti pontok alapján az én szememben csak az a mocsok, aki felültette a tesóm és összetörte a szívét. Egy utolsó, érzéketlen féreg.
Mivel játszol egy érző ember szívével, csak hogy megdughasd a húgát, még te is beláthatod, hogy a következtetés helyes.
Egyébként meg bármibe lefogadom, hogy a hugicának évek óta van párkapcsolata. Mibe fogadjunk?
"Egyébként meg bármibe lefogadom, hogy a hugicának évek óta van párkapcsolata. Mibe fogadjunk?"
Hát megnéztem facebookon meg instagramján is és szingli :) Azért ennyire vagyok tájékozott.
Amúgy nem fogom összetörni a nővére szívét! És azért nem szerelmes belém, legalábbis kvára remélem :D
Amúgy nemár, hogy ezért visszautasítana valaki egy pasit aki tetszik neki? Ugyanmár.
Vagy mit csináljak? Mondjam a csajnak, hogy nagyon tetszik a huga, láttam facebookon? Akkor szerintem picit megsértődne vagy enmtudom. Szerintetek ha elmondanám neki őszintén? Hogy mondjuk én mennyire oda vagyok a hugáért? És nem akartam játszani vele csak tudom, hogy a nővére stb. Vagy ezért pofon jár?
Nem ilyen tahó módon adnám be neki mint most ide leírtam :)
Anyám, a 12-es gyönyörűen levezette, végre valaki, akinek van képzelő ereje és empátiája ahhoz, hogy rendesen a másik helyzetébe képzelje magát. Kösz, hogy olvashattam, és nem nekem kellett leírni! :)
Kérdező mennyi idős vagy? én 15-16 évesen találtam ki ilyen szörnyű nyakatekert terveket és elárulom, hogy egy se sikerült... az egyiknél véletlen szerelmes lettem abba a lányba, akibe amúgy nem akartam, és jobban jött ki a terv, mint indult, mert ő volt a jobb csaj, de a lány, akit eredetileg megcéloztam, azzal sose jött össze... :D Jobb is így szerintem. :)
Idiota vagy, ez nem igy mukodik. Nem jonnek ossze egy csavoval sem, akit a tesom akarna maganak, tok mindegy, hogy amugy nincs kozottuk semmi a srac reszerol.
Szoval ezt buktad.
Mit nem értesz ezen, te szerencsétlen??
A nővére fülig szerelmes beléd, odavan érted, és mindenképp szenvedni fog miattad.
Ez épp elég ok, hogy normális csaj ne jöjjön össze veled soha az életben, kivéve ha valami oltári nagy riherongy, akinek direkt élvezet még egy nagyot rúgni a saját tesóján. De akkor szívből kívánom, hogy össze is jöjjetek, és pár héten belül azt is bánni fogod, hogy világra jöttél, mert rólad is gondoskodik.
Szóval ezt te már ott elb.tad, hogy sokat lógtál a másik csajjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!