Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáz ha azért jöttem össze egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha azért jöttem össze egy csajjal, hogy a csini huga közelébe férkőzhessek?

Figyelt kérdés

Jó tudom gáz. Itt mindenki szent, én egy szemét vagyok, a mikulás sem létezik oké... Viszont van egy csaj aki iszonyatosan bejön de nem nagyon mozgok vele egy körben szinte sosem látom, sosem találkozok vele. Viszont megtudtam, hogy ki a nővére aki annyira nem jön be, de tudom, hogy én neki igen mert szokott szemezni velem.

Na vele randizgatok mostanában de olyan vicces, hogy azok a csajok akiket akarok rohadt nehezen adják magukat ő meg már most le akar feküdni velem... Én meg hát nem, mert nem akarom, hogy aztán majd emiatt a tesója ne akarjon tőlem semmit mert ez milyen már, hogy ugyan az a f@rok dugta a két tesót?! Szóval a csajt hárítom de azért sokat lógok vele, de nagyon bejövök neki ez tuti. Bár a hugával lenne ugyanez.

Egyszer már majdnem bemutatta de aztán mennie kellett neki is szóval eddig nem jött be a tervem. Úgy gondoltam, hogy a nővért csak barát zónába terelem arra pont jó mert amúgy jól kijövünk tényleg jófej csaj, és majd ha bejön a képbe a huga akkor neki majd villantok a legjobb énemből és talán a tesójára ütött izlés szempontjából, szóval vele meg összejönnék. Valaki alkalmazott már ilyesmi vezércselt? Elég kamikaze ötlet amúgy sokszor gondolkodok rajta, hogy ez nem a legjobb de nekem MUSZÁJ annak a csajnak a közelébe férkőznöm! Csak egyszer mutassa be fúúú.... Teljesen kivagyok már. A kérdés nem kamu én tényleg ennyire hülye vagyok

2017. jan. 30. 21:21
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Most komolyan ne engem oltsatok inkább segítsetek! Látjátok mennyire hülye vagyok. Komolyan elkél a segítség :( Nagyon tetszik az a csaj nem értitek?????? Megőrülök.
2017. jan. 30. 23:15
 22/39 anonim ***** válasza:
100%

DE te meg azt nem érted, hogy vannak dolgok, amit nem lehet visszacsinálni?

Ez nem olyan, hogy akkor Save-Load és az előző állapotot újra kezded... nincs olyan, hogy visszapörgeted. Őszintének kellett volna lenni az elejétől, akkor nincs ilyen problémád. Ezért van para a hazugsággal, mert ilyen baromságok jönnek ki belőle, amit nem tudsz visszacsinálni.

Hiába kaparod a falat vagy állsz fejre, ez már bukta. BUKTAD!

Végérvényesen, és akkor lesz jobb, ha felfogod... Persze még kavarhatod a kakit és üvöltözhetsz neki, hogy De én nem akartam, hogy kigyere belőlem és megpróbálhatod visszatuszkolni a s-ggedbe, de attól még már oda sz@rtál és nem megy vissza.

Van, amit ha az ember elcsesz, akkor nem lehet helyre hozni, törődj bele. Felelősség vállalás, és következmények. Ezért nehéz a felnőtt élet. Mennyi idős vagy?

2017. jan. 30. 23:20
 23/39 A kérdező kommentje:

Nem bírom már... Legalább ti értékeljétek, hogy ennyire nagy akarás van bennem és bármire hajlandó lennék azért a csajért :( Most ha azt mondaná az a csodalámpás kék izé az Aladinból hogy s_ggberak aztán cserébe enyém lesz a csaj eskü belemennék. Ha 20 éven keresztül minden nap s_ggbe akarna rakni akkor is. Komolyan nem értitek meg most hülyén viselkedek meg biztos tök nem vagyok szimpi de én annyira oda vagyok azért a lányért ti azt el sem tudjátok képzelni! Komolyan mondom, mindig vele álmodok ő jár a fejemben annyira szép :(

Nem hiszem hogy szerelmes belém a nővére de komolyan, bejövök neki nyilván oké sok lánynak bejövök de nem gondolnám hogy szerelmes belém. De annyira kell az a csaj :(((

2017. jan. 30. 23:21
 24/39 A kérdező kommentje:
NEM BUKTAM!!! Ilyet ne is írj. Mindenre van megoldás
2017. jan. 30. 23:22
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
Értékelem, mert amúgy rohadt vicces ám :D :'D
2017. jan. 30. 23:24
 26/39 A kérdező kommentje:

Értem de én viccen kívül megőrölök ha nem lesz enyém a csaj, már ilyen görcseim vannak (nem ott lent) néha ha sokat gondolok rá meg rendesen beindul a nyáltermelésem is mintha kb egy nagy citromra gondolnék.

De tényleg amúgy az én elméletem az hogyha annyira nagyon brutálisan akarunk valamit akkor azt muszáj elérnünk olyan nincs, hogy nem ha nem adjuk fel sikerülni fog! Én is így vagyok ezzel.

A "barátaimmal" (a bajban tök nem számíthatok rájuk pl most) is beszélgettem érről és csak röhögtek, hogy palit így még nem láttak hisztizni mint amikor a csajról kérdeztem őket, ők is azt mondták hogy hát nem kellett volna ismerkedni a nővérével. Mindenki téved szerintem, ebből én még jól fogok kijönni egyszer.

Mert az univerzum egyszerűen érzi ezeket az energiákat amik belőlem áradnak és nem mondhat nemet a kérésemre mert annyira szívből jön! A szeretet erejével fogom megszerezni vagy nemtom. Egyszer meglátom élőbe félek hogy szét fogok robbanni. Nemtudom ha egyszer ez bekövetkezik hogy fogom visszafogni magam. Ráadásul ha ideges vagyok hajlamos vagyok nagyon hülyén viselkedni nem úgy mint most. Bár most is picit ideges vagyok.

Szerintetek érezni fogja majd hogy én ennyire oda vagyok érte? Mert velem csomószor van olyan, hogy nagyon gondolok valakire aki megy előttem és az megfordul. Valahogy így gondoltam.

2017. jan. 30. 23:33
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
Jó, legyen igazad. Majd írd meg, hogy sikerült.
2017. jan. 30. 23:34
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

érezni fogja naná... de azért ne szugeráld a fejét, mert felrobban. :'D

Sírok amúgy mekkora hülye vagy.

Az univerzumtól te ezt követeled, és nem kéred. A kérésre lehet nemet mondani. Egyke gyerek vagy?

2017. jan. 30. 23:45
 29/39 A kérdező kommentje:
De a kérésre sem mondhat nemet elvileg a vonzás törvénye szerint! Meg szerintem se, mert tényleg szeretem a lányt. Jól járna velem mert nagyon-nagyon szeretnék. Egyke vagyok igen miért?
2017. jan. 30. 23:49
 30/39 A kérdező kommentje:
"érezni fogja naná" Ezt most csak viccből írtad? Vagy tényleg lehet ezt érezni nem? Csak én tapasztaltam még ezt?
2017. jan. 30. 23:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!