Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rendkívül izzadékony vagyok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendkívül izzadékony vagyok. Erős lábszag + hónaljszag mindig. Érdemes így ismerkedni vagy felejtsem el? 25N

Figyelt kérdés

2017. jan. 29. 20:07
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

17-es köszönöm, megfogadom a tanácsot! A többieknek akik ajánlották a márkákat és házi praktikákat is! Részemről ment mindenkinek a zöld kezecske!

Inkább nem részletezném a szagát az egyes válaszolóra való tekintettel és azokra is akiknek szerint kényes témát érintettem. :)

Ha még van akinek ötlete lenne írjon bátran, megnézem!

2017. jan. 29. 22:13
 22/33 anonim ***** válasza:

Magával az izzadással nem tudsz mit kezdeni, ha stresszből fakad, akkor a stresszt kell kezelni. Valaki írta a jógát, egyetértek vele, nekem segített, és a meditációs részét pl munkában vagy buszon is tudod alkalmazni, még ha pózokba tekeredni nem is tudsz éppen.

Ezen kívül a baciölés fontos, így nem lesz annyira büdös. Rendszeresen szőrteleníts és bőrradírozz az érintett részeken, és én savasítani is szoktam a kényes bőrfelületeket, pl fürdés után bekenem citromlével a hónaljam. Sajnos érzékeny a bőröm, így le is kell mosnom később, de szerintem hatásosabb lenne, ha rajta hagynád, plusz én szeretem a citromillatot is.

Anno olvastam hasonlót szódabikarbónával és hintőporral is, azok még nedvszívó hatásúak is, írták itt is már, de azokkal nincs tapasztalatom, mert a ruháim többsége fekete, és féltem, hogy fehér foltos lenne tőlük. Igyál sok vizet vagy gyógyteát, egyél kevesebb fűszeres kaját és "szemetet" (mekis kaja és társai).

Izzadásgátlóból nekem röhejes módon az inkább kókuszos, mint férfiillatú, de hivatalosan férfi Old Spice Hawkridge vált be egyelőre. Ez egy kék stift (amikor megláttam, elszörnyedtem, de aztán rájöttem, hogy valójában nagyon praktikus, azóta nem értem, a női dezodoroknál miért nem alkalmazzák ezt), így nem hagy fehér foltot a fekete ruhákon. Lábra a Dr. Kelen Luna lábsprayt használom.

Ezen kívül a táskámban mindig van valami deo és nedves törlőkendő, így ha nagyon gáz a helyzet, bevonulok a mosdóba és felfrissítem magam.

Az Antisudoricát nekem is ajánlották már, van is itthon, de nem mertem még kipróbálni az ekcémára hajlamos bőröm miatt, de hátha neked beválik. Viszont állítólag ha valamelyik testrészeden megpróbálod meggátolni az izzadást, máshol jobban fogsz izzadni, és nem is egészséges ötlet, meg hát ugye az alumíniumsók.

2017. jan. 29. 23:45
 23/33 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, azt kifelejtettem, hogy nézegesd a krémmániát, sokan leírják ott a tapasztalataikat, hátha segít a termékválasztásban. Én is ott akadtam rá a dezodoromra. :)
2017. jan. 29. 23:46
 24/33 anonim ***** válasza:
A lábszagot általában gomba okozza, ami sokszor alig észrevehető. A gombának a feltétele a sötét, rossz szellőzésű, nedves közeg. Nem az izzadságtól vagy büdös, hanem ez emltett összetevők összességétől. A homlokon is izzad az ember, mégsem büdös. Csak az általad is említett helyeken, ahol tehát egy vacak cipő, zokni, poló simán kiválthatja. A lábujjak közét kell megvizsgálni, bőrgyógyászhoz elmenni. Nekem is ez volt évekig, azt hittem ez természetes lábszag. Kaptam rá kenőcsöt, ami egy időután rendbe rakta, de azóta is használok gombásodásgátló hintőport, gyógyszertárban lehet kapni. Azóta bátran le merem venni a csukát bárhol, mert a bűznek nyoma sincs, és tök jó érzés!!!
2017. jan. 29. 23:47
 25/33 anonim ***** válasza:

Amiota vegetarianus ( csak halat,tojast eszem ,hust soha) vagyok es lisztmentes etrenden elek ,azota nem izzad a labam budosen es csak alig. Altalanossagban se izzadok annyira.

A husevo edzotarsaimrol meg omlik az izzadtsag. Rolam alig.

N

2017. jan. 30. 00:08
 26/33 anonim ***** válasza:
Ezüst tartalmú lábspré (kérdezz rá dm-ben), szintén ezüst tartalmú cipőfertőtlenítőspré. Kinyírnak mindent.
2017. jan. 30. 03:57
 27/33 anonim ***** válasza:

Lepontoztatok pedig tenyleg etrend fuggo az izzadsag.

Bo folyadek es zoldsrgdus etrendnel a szag egeszen mas mint gyots szenhidrat es husevoknel.

2017. jan. 30. 08:27
 28/33 anonim ***** válasza:
Régen a hónomalja nekem is állandóan izzadt,hiába volt hideg vagy fáztam,ott tuti nedves volt. Mindig úgy szégyelltem.. Aztán amióta fogytam több,mint 15 kilót(pedig dagadt sose voltam) na azóta nem izzadok,sőt,azóta folyton fázok,még közel 30fokba is.
2017. jan. 30. 08:36
 29/33 anonim ***** válasza:

Csak olyasmit írok, amit mások még nem említettek. Én nem vagyok nagyon izzadós, de éltem olyan országban, ahol a nyár nagyon fülledt és meleg. Ott izzadtam rendesen. Azt csináltam, hogy reggel és este is zuhanyoztam, és hordtam magammal törülközőket, amivel letöröltem az izzadságot amikor pl. beértem a munkahelyre, stb. Az izzadság ugyanis önmagában nem büdös, a bőrödön levő baktériumok miatt lesz az, vagyis ha naponta kétszer lemosod a baktériumokat, illetve amennyire lehet nem hagyod rajta az izzadságot, amiben megint szaporodhatnak, akkor nem lesz zavaró szagod, még akkor sem ha naponta többször megizzadsz.

A lábszag ellen, amíg az időjárás engedi addig szandál, ha eső van, csak kintre húzz cipőt, a munkahelyen / iskolán belülre vigyél váltószandált. Ha mire odaérsz beszagosodik a lábad, akkor ha van lehetőség, mosd meg, ha nincs, akkor nedves törlőkendő is segíthet, csak feltétlen töröld teljesen szárazra. Meg persze lábspray.

2017. jan. 30. 11:57
 30/33 anonim ***** válasza:

Azért az kemény, hogy az ilyen-olyan izzadásgátlós javaslatok fel lettek pontozva, a diétások pedig le...

Az izzadás is a kiválasztás része! Azt meggátolni olyan, mintha eldugaszolnád a segglyukad!

Kérdező, első lépésként elejtsd el a vörös húsokat, telített szénhidrátokat és zsírokat és az erős fűszereket.

Igyál sok vizet v teát.

Menj el orvoshoz

Hordj természetes anyagokból készült ruhákat.

Mosakodj naponta legalább 2x

Szőrtelenítsd magad

Használj szagtalanítót (pl szódabikarbóna, kókuszolaj, illóolajok stb)

Pisztolytáska ellen hintőpor

2017. jan. 30. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!