Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendkívül izzadékony vagyok. Erős lábszag + hónaljszag mindig. Érdemes így ismerkedni vagy felejtsem el? 25N
Én is voltam ebben a helyzetben, de nálam csak a hónaljszag állt fenn. Nekem az segített, hogy pamut ruhákat hordok közvetlenül a bőrömön és azokat 90 fokon mosom. Ezen kívül a dezodor felkenése után hintőport szórok a hónaljamra.
A párkeresésre rátérve, szokott lenni párom. Ez szerintem nem okoz problémát, ha nagyon szeret, úgyis elviseli, ha tudja, hogy nem tehet az ember róla és tisztálkodás mellett is érezni. A volt férjemmel is egyszer beszéltünk a témában és mondta, hogy érezte, csak nem szólt.
Ezen kívül 2 barátnőmnek is elég büdi a lába, és mindkettőnek voltak párkapcsolatai és lett férje. Úgyhogy nyugi! :)
Férfiként küzdöttem hasonlókkal, nem mondom, hogy 100%-osan megoldódott de sokat lehet tenni ellene.
Borotválni a hónaljat, és izzadtsággátlót használni. Lábnál megvizsgáltatni, hogy nincs e gomba a háttérben.
Minőségi pamut ruhát hordani, és bőr cipőt, kerülni kell a műanyagot mind ruhában mind cipőben (tudom, a sportcipő menő sokaknak, és az olcsó női cipőkben is több műanyag, mint a bőr, de megéri).
Próbálj ki házilag készített dezodort, ami szódabikarbónával készül, nagyon jól szagtalanít!
Ha érdekel elküldöm priviben a recept linkjét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!