Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnő lábszag? Mi lenne a megoldás?
Sajnos a barátnőmnek irtózatos lábszaga van:(
Még nyáron is, mikor egy szál papucsban van.
Tegnap pl sétáltunk a városban pár km-t, és mikor utána feljött és letette a cipőjét az előszobában...egyszerűen kaparta a torkomat a szag, penetráns döbbenetes :(
Kajáltam a konyhában, de oda is beért a szag és nagy küszködve kellett ennem :(
És még a kanapéra is felment ilyen lábbal, ami este (miután hazament) tévénézéskor is megcsapott engem :(
Sajnos már akkor is érződik, ha csak melléáll az ember.
És az altestével is vannak ilyen problémák, nyilván ott nem lábszag a gond. Mondjuk az anyukája is elég büdi néha, de az a hölgy kövér, így nyáron érthetőek a problémák.
Múltkor is ültünk a kocsijukban, és az anyósülésről a huzat nyomta az arcomba a szagot egész úton :(:(:(
26 évesek vagyunk egyébként.
lábszag:
cipő csere
rendszeres zokni használat
rendszeres lábmosás
Figyelj, már napok óta írod ki ezt a kérdést.
Nekem az az érzésem, hogy inkább dicsekszel.
Szólj neki, bár nehéz elgondolni, hogy ő nem tud erről.
A lábát áztathatná ecetes vízben, az altesti szagok, hát ha nem ápolatlanság, akkor orvosi kérdés, talán.
hát doktor lesz a következő lépés, mert a apunci szagával az a gond, hogy ott is mintha be lenne savanyodva, és pisiszag van, tehát nyoma sincsen apunciszagnak, ami nagyon kiábránditó.
szerintem valami gombája van, ami már én is elkapta, mert kiütéseim vannak, de csütörtökön megyek orvoshoz.
A lábszag ellen nekem van egy nagyon jó "cipődezodorom", vehetsz egyet és amikor hazaértek, mindegyiket befújod, a sajátod és az övét is, amit használok, az antibakteriális, szóval a szagot okozó bacikat is megöli.
A lenti problémák meg a higénia hiánya miatt vannak, szóval azzal csak ő tud bármit kezdeni, szerinted miért van pisiszaga? Nah.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!