Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnő lábszag? Mi lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnő lábszag? Mi lenne a megoldás?

Figyelt kérdés

Sajnos a barátnőmnek irtózatos lábszaga van:(

Még nyáron is, mikor egy szál papucsban van.

Tegnap pl sétáltunk a városban pár km-t, és mikor utána feljött és letette a cipőjét az előszobában...egyszerűen kaparta a torkomat a szag, penetráns döbbenetes :(

Kajáltam a konyhában, de oda is beért a szag és nagy küszködve kellett ennem :(

És még a kanapéra is felment ilyen lábbal, ami este (miután hazament) tévénézéskor is megcsapott engem :(

Sajnos már akkor is érződik, ha csak melléáll az ember.

És az altestével is vannak ilyen problémák, nyilván ott nem lábszag a gond. Mondjuk az anyukája is elég büdi néha, de az a hölgy kövér, így nyáron érthetőek a problémák.

Múltkor is ültünk a kocsijukban, és az anyósülésről a huzat nyomta az arcomba a szagot egész úton :(:(:(

26 évesek vagyunk egyébként.

2016. júl. 20. 09:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Írtam a múltkor privátot,hogy a pocsolyaszag valószínűleg baktériumos fertőzés.A gombának más a szaga.Orvos ad rá valamit,hogy elmúljon,utána van Gynoflor vagy más hasonló gyógyszer,amivel újra lehet telepíteni a hüvelyflórát és megint lesz rendes punciszaga.

Lábszagom nekem is volt,ecetes víztől elmúlt.

A bőröddel nem tudom mi van,de most már menjetek orvoshoz.

Lábszag lehet lábgombától is,arra az ecetes vízben áztatás napi kétszer hatásos.

2016. júl. 20. 10:22
 12/20 A kérdező kommentje:
jaj de én nagyon nem tudok tapintatos lenni, és ha mondanám a lánynak, akkor lehet, hogy nagyon rosszul esne neki.
2016. júl. 20. 10:26
 13/20 Költőnő? ***** válasza:
59%
Hát akkor szagold.
2016. júl. 20. 10:28
 14/20 A kérdező kommentje:
ÓÓÓÓ
2016. júl. 20. 10:37
 15/20 anonim ***** válasza:
95%
Baromi unalmas vagy már a büdös barátnőddel együtt.
2016. júl. 20. 10:51
 16/20 A kérdező kommentje:

szerintem neked kéne elgondolkodnod magadon, hogy itt vagy és MINDEN kérdést figyelemmel követsz és NAPI szinten tudod, hogy ki milyen kérdéseket ir ki.

szerintem EZ A GÁZ!

meg az, hogy sok iylen ember van

2016. júl. 20. 10:55
 17/20 anonim ***** válasza:
Nyisd ki a szádat, mondd meg neki hogy bocs drágám de rohadt büdös vagy, és menjetek el orvoshoz, mert az nevetséges hogy itt írogatod minden nap, hogy passzolgatjátok egymásnak a betegségeket de egyikőtöknek sincs annyi esze hogy a dokinál kezdje a napot.
2016. júl. 20. 11:13
 18/20 anonim ***** válasza:

Nekem az jön le, hogy te sem vagy valami igényes, ugyanis a fenékszag, lábszag már az ismerkedési szakaszban is érezhető. Vagyis, egy ilyen nő nem is lenne a csajom.

Szájszaga nincs?

2016. júl. 20. 13:11
 19/20 anonim ***** válasza:

Ez meg mindig jobb mint a szajszag, a volt pasimnak valami olyan szinten volt budos a szaja, h valami elkepeszto. Labaszagos emberrel nem talalkoztam, igy nem tudom milyen, de nyilvan kezelheto. Ha nem mondod meg neki sosem mulik el a szag.

Pl ilyenek: kezdd el azzal h oooo labszag van, es megkered h szagolja meg a labadat kiderul h semmi baja a labadnak es utana kiderul h az ove az es megkered szepen h mossa meg.

En a szajszagot igy hoztam szoba...ez a tipikus" tok fura ize van a szamnak, nem budos?"falehelyem es mondta h nem az, en pedig mondtam, h a tied viszont igen. Kersz egy ragot?Kerjel:-))))))))Azt elertem nala h igyon corsodylt de a dolog csak minimalisan javult es nem birtam elviselni. Ennek 5 eve, 5 eve szakitottam vele aztan kb egy eve jon velem szemben az utcan es meg akkor sem kezeltette a szajszagat.

A ferjem nem budi, ahogy en sem, de ha budi lenne neki is szolnek.

2016. júl. 20. 13:56
 20/20 A kérdező kommentje:

emlékszem előző csajom (aki HAB tiszta volt)

egyszer átjött szakitás után szexelni és nagyon sietett ezért nem volt ideje fogat mosni.

Aztán elkezdi, hogy nekem büdös a szám.

utána hozzátette, hogy "nem volt ideje fogat mosni"

tehát nem merte azt mondani, hogy az ő szája büdös (ami amugy nem volt)

NŐK...

2016. júl. 20. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!