Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnő lábszag? Mi lenne a megoldás?
Sajnos a barátnőmnek irtózatos lábszaga van:(
Még nyáron is, mikor egy szál papucsban van.
Tegnap pl sétáltunk a városban pár km-t, és mikor utána feljött és letette a cipőjét az előszobában...egyszerűen kaparta a torkomat a szag, penetráns döbbenetes :(
Kajáltam a konyhában, de oda is beért a szag és nagy küszködve kellett ennem :(
És még a kanapéra is felment ilyen lábbal, ami este (miután hazament) tévénézéskor is megcsapott engem :(
Sajnos már akkor is érződik, ha csak melléáll az ember.
És az altestével is vannak ilyen problémák, nyilván ott nem lábszag a gond. Mondjuk az anyukája is elég büdi néha, de az a hölgy kövér, így nyáron érthetőek a problémák.
Múltkor is ültünk a kocsijukban, és az anyósülésről a huzat nyomta az arcomba a szagot egész úton :(:(:(
26 évesek vagyunk egyébként.
Írtam a múltkor privátot,hogy a pocsolyaszag valószínűleg baktériumos fertőzés.A gombának más a szaga.Orvos ad rá valamit,hogy elmúljon,utána van Gynoflor vagy más hasonló gyógyszer,amivel újra lehet telepíteni a hüvelyflórát és megint lesz rendes punciszaga.
Lábszagom nekem is volt,ecetes víztől elmúlt.
A bőröddel nem tudom mi van,de most már menjetek orvoshoz.
Lábszag lehet lábgombától is,arra az ecetes vízben áztatás napi kétszer hatásos.
szerintem neked kéne elgondolkodnod magadon, hogy itt vagy és MINDEN kérdést figyelemmel követsz és NAPI szinten tudod, hogy ki milyen kérdéseket ir ki.
szerintem EZ A GÁZ!
meg az, hogy sok iylen ember van
Nekem az jön le, hogy te sem vagy valami igényes, ugyanis a fenékszag, lábszag már az ismerkedési szakaszban is érezhető. Vagyis, egy ilyen nő nem is lenne a csajom.
Szájszaga nincs?
Ez meg mindig jobb mint a szajszag, a volt pasimnak valami olyan szinten volt budos a szaja, h valami elkepeszto. Labaszagos emberrel nem talalkoztam, igy nem tudom milyen, de nyilvan kezelheto. Ha nem mondod meg neki sosem mulik el a szag.
Pl ilyenek: kezdd el azzal h oooo labszag van, es megkered h szagolja meg a labadat kiderul h semmi baja a labadnak es utana kiderul h az ove az es megkered szepen h mossa meg.
En a szajszagot igy hoztam szoba...ez a tipikus" tok fura ize van a szamnak, nem budos?"falehelyem es mondta h nem az, en pedig mondtam, h a tied viszont igen. Kersz egy ragot?Kerjel:-))))))))Azt elertem nala h igyon corsodylt de a dolog csak minimalisan javult es nem birtam elviselni. Ennek 5 eve, 5 eve szakitottam vele aztan kb egy eve jon velem szemben az utcan es meg akkor sem kezeltette a szajszagat.
A ferjem nem budi, ahogy en sem, de ha budi lenne neki is szolnek.
emlékszem előző csajom (aki HAB tiszta volt)
egyszer átjött szakitás után szexelni és nagyon sietett ezért nem volt ideje fogat mosni.
Aztán elkezdi, hogy nekem büdös a szám.
utána hozzátette, hogy "nem volt ideje fogat mosni"
tehát nem merte azt mondani, hogy az ő szája büdös (ami amugy nem volt)
NŐK...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!