Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rendkívül izzadékony vagyok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendkívül izzadékony vagyok. Erős lábszag + hónaljszag mindig. Érdemes így ismerkedni vagy felejtsem el? 25N

Figyelt kérdés

2017. jan. 29. 20:07
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

a dezodor ilyen problémára nem jó.

borotalco izzadtsággátló (rossmanban kapható), este kend fel, kitart másnap estig, reggel mehet rá egy könnyű dezodor az illat miatt. (és mindenképpen borotváld/epiláld a területet, a szőrzet segít megtartani az illatokat)

2017. jan. 29. 20:34
 12/33 anonim ***** válasza:

Antisudorikát ajánlom, lehet találni a gyógyszertárban, az biztosan segít, nem egészséges sokáig ne használd, első hónapba egy héten kétszer, aztán havonta egyszer, az is jó lenne ha nem használnál semmilyen dezodort, mert ha sokáig és nagy mennyiségbe használtad a szervezeted, már nem bírja és azért izzadsz.

Lábra, a gyógyszertárban kevernek ki krémet,a legjobb, sok helyen nem is csinálják meg, próbálkozz több helyen.

Tudom nem ez volt a kérdés és remélem nem sértelek meg a tanácsommal.

2017. jan. 29. 20:35
 13/33 anonim ***** válasza:
27%

Etrenden kell valtoztatni.

Keruld a fuszereket foghagymat hagymat fustolt husokat disznot es marhat es felvagottat.

Minimum 2.5 liter tiszta viz kell innod.

Ami meg segit fog gatlo tabletta a hormonok segitenek kevesbe lleszel budos

2017. jan. 29. 20:38
 14/33 anonim ***** válasza:
Az ecetes lábvíz nekem használt.
2017. jan. 29. 20:39
 15/33 Ypszilon1980 ***** válasza:
Gyógyszertárban is lehet kapni izzadásgátló spray-t és hintőport is, nagyon jól működik.
2017. jan. 29. 21:29
 16/33 anonim ***** válasza:
57%
De komolyan, az egyszer se jutott eszedbe, hogy elmenj bőrgyógyászhoz ezzel a problémával?
2017. jan. 29. 21:32
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

Pszihés alapon van akkor nagyon sokat sportolj amikor csak teheted az nyugtatja az embert s segít feldolgozni az érzelmeket.

Futás, felülés,szobabicigli bármi amit othon is tudsz s így nem zavar a többi ember.

Mellé érdemes jógát vagy más lazító érzelmileg nyugtatóan ható mozgást találnod mert nem az a gond, hogy izzadsz hanem a szaga illetve, a szorongás de azt majd ezek csökkentik.

Minnél több nyugtatóan ható illóolajat használj kádban, szobában alváshoz mint levendula, rozmaring,citromfû vagy csak az ágynemûdbe rakva azt is hetente érdemes mosni ha tudod.

Kerüld a túl sok hús és édesség fogyasztását sok vizet.

Ne félj inni naponta eleget.

Ha randid lenne s felvinnéd magadhoz elötte szobád,fürdõt érdemes erõsebb illatú fertõtlenítòkkel kezelni mert te már hozzá szokhattál de ezeken a helyeken koncentráltabban megmarad a szag.

2017. jan. 29. 21:44
 18/33 anonim ***** válasza:
Azért kiváncsi lettem, hogy esetedben mit takar az "Erős lábszag + hónaljszag".
2017. jan. 29. 21:45
 19/33 anonim ***** válasza:

Férfi vagyok de azért leírom a tapasztalatomat.

Szőrtelenítés fontos. Dezodort gyakran váltogasd , nem jó mindig ugyanazt a márkát használni mert egy idő után úgy vettem észre nem nyomja el a szagot.

SOS esetben ( mert nem tudom mennyire káros...szóval én csak néha használom) vannak ezek a 24 és 48 órás hatású deo-k , felkened előző este , aztán arra fújsz másnap kis illatot és így jó sokáig kitart a hatás. Lábra hát oda még én sem találtam meg a megfelelőt. Krémet használok direkt erre van de nem igazán hatásos többet ki kéne próbálni...

2017. jan. 29. 21:55
 20/33 anonim ***** válasza:
Patikában lehet kapni Antisudoricát. Èn arra esküszöm ès mèg az ára is nagyon jó kb 1000 ft körül van. Nekem is nagy problèma a hónaljszag hiába zuhanyoztam naponta 2x akkor is megvolt. Amióta ezt a szert használom 2 naponta este beecsetelem a hónaljam, azóta semmi szag :) èrdemes kipróbálni legalább
2017. jan. 29. 22:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!