Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha átlagos férfiként a szép nők tetszenek, az milyen következményekkel jár rám nézve?
Én több szép nőt látok, mint férfit. Most januárban egyet láttam csak.
Helyes férfi nekem az, akit megnézek, utánafordulok, és megszólal bennem az a 12 éves kislány, aki a "nagyfiúkat" leste a suli folyosóján.
Decemberben 4 ilyet láttam, direkt számolom.
Nőből nem tudom, mert nagyon sok szépet látok. Gondolom, betegnek néznek, hogy bámulom őket.
De ezt úgy mondod, mintha ugyanannyi objektíven 10-es, 9-es, stb nő és férfi lenne, csak a nők nem akarják ezt látni.
Azt szoktam mondani, ha egy biszexuális földönkívüliekből álló csapatnak kéne tízes skálát létrehoznia, ami nincs nemekre bontva, a tetején sokkal több nő lenne, az alján pedig több férfi.
Nem tudom, ezek a férfiak milyenek, mivel az utcán látom őket. Onnan nehéz megmondani, hogy ki kedves, romantikus.
Az az opció teljességgel elképzelhetetlen, hogy nincs elég helyes pasi?
Mert ha pl azt vesszük, hogy itt sok férfi a magas pasik miatt nyávog, és én a 157 centimmel látom, hogy kb a legtöbb pasi szemmagasságban vagy egy picivel felette van, tehát nem magas, akkor még sincs annyi magas pasi.
Ez csak úgy jön ide, hogy most mondhatod, hogy szubjektív, de azért annyira nem az. Ja, úgy szubjektív, hogy neked az a csaj 10-es, a haverodnak meg 8-as. De olyan nem lesz, akit te 10-esnek látsz, a másik meg 1-esnek.
Nézd meg ezt a kérdést is. Vagy szinte naponta van a "szeretek enni, nem akarok fogyni, lehet-e csinos barátnőm" emberektől kérdés.
Szerintem a nőkkel szemben sokkal nagyobb az elvárás. Már tinikorban is. Az a kövér ronda nő, akire nem néz rá senki kétszer: ő is szőrtelenít, krémez, sminkel.
Nekem Zac Efron nem jön be fejre,de Fabregas igen.Nekem ő 10/10es,habár tyúkmelle van,mások meg leszóltak,mit eszek rajta, nem akkora szám.
Ahhoz képest,hogy a férfiaknak nincsenek nagy elvárásai,én még igazán csúnya nőt nem láttam korabeli csúnya pasival, csak idősebbel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!