Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen helyzetben hogy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen helyzetben hogy lehet egy zárkózottt emberhez társkeresőn kicsit közelebb férkőzni, hogy megnyíljon ő is?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem: tényleg megismerni szeretném, nem kalandot. A nemeket meg direkt nem írom, nem lényeg.

Szóval társkeresőn "futottunk össze", kölcsönösen nyomtunk a másik profiljára egy kedvelést, így végül vettem a bátorságot és írtam Neki. Amivel nem tudok egyelőre mit kezdeni, hogy nagyon zárkózottnak tűnik, nem tesz fel kérdéseket. Írta is, hogy bizalmatlan, meg merném feltételezni azt is, hogy él benne a gyanú, hogy akár kamu is lehet a profilom, mert 1 képet raktam fel csak magamról... Nehéz na... Hangsúlyoznám, nem vagyok kamu ember, egyszerűen nem szeretem a magamról készült képeket, egyen látja a fejem meg a komplett kinézetet, a többire ott a személyes találkozó. Ott sem fogok másképp kinézni.

Próbáltam érdeklődni, nyitott kérdéseket feltenni, hogy mi célból van fent itt meg mivel szereti eltölteni a szabadidejét (ne rögtön a sablon a mit dolgozol, kivel élsz meg társait erőltessük), de nem igazán válaszol, így megakadtam kicsit... Merem feltételezni, hogy azért csak szimpatikus vagyok/voltam neki, mert elég hamar válaszolt meg ugye kölcsönösen "kedveltük" is egymást.

Szóval aki hasonlóan zárkózott és bizalmatlan jellem, nálatok mi működik, mi oldja kicsit a hangulatot?

2017. jan. 28. 12:53
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
"10: na pont ezt szeretném tudni!! Hogy nálatok mi adta meg a kezdő lökést, mi volt az első közös téma amin el lehetett indulni? És az hogyan jött?" - Ez az, hogy nincs konkrét téma, illetve mindegy, mi a téma, vagy alakul, vagy nem, ez inkább érzésre megy. Beszélgettél már úgy valakivel, akivel röpült az idő, és egyszer csak ránéztél az órára, és azt vetted észre, hogy "te jó ég, már ennyi az idő?". No, ez pont ilyen. Nincs egy aranyszabály, de ezzel a lánnyal úgy néz ki, ez nem fog működni. Lépj tovább, mással működni fog, és akkor majd eszedbe fog jutni, hogy én megmondtam. :-) Ő meg majd nyit más felé.
2017. jan. 28. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!