Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetben hogy lehet egy zárkózottt emberhez társkeresőn kicsit közelebb férkőzni, hogy megnyíljon ő is?
Előre leszögezem: tényleg megismerni szeretném, nem kalandot. A nemeket meg direkt nem írom, nem lényeg.
Szóval társkeresőn "futottunk össze", kölcsönösen nyomtunk a másik profiljára egy kedvelést, így végül vettem a bátorságot és írtam Neki. Amivel nem tudok egyelőre mit kezdeni, hogy nagyon zárkózottnak tűnik, nem tesz fel kérdéseket. Írta is, hogy bizalmatlan, meg merném feltételezni azt is, hogy él benne a gyanú, hogy akár kamu is lehet a profilom, mert 1 képet raktam fel csak magamról... Nehéz na... Hangsúlyoznám, nem vagyok kamu ember, egyszerűen nem szeretem a magamról készült képeket, egyen látja a fejem meg a komplett kinézetet, a többire ott a személyes találkozó. Ott sem fogok másképp kinézni.
Próbáltam érdeklődni, nyitott kérdéseket feltenni, hogy mi célból van fent itt meg mivel szereti eltölteni a szabadidejét (ne rögtön a sablon a mit dolgozol, kivel élsz meg társait erőltessük), de nem igazán válaszol, így megakadtam kicsit... Merem feltételezni, hogy azért csak szimpatikus vagyok/voltam neki, mert elég hamar válaszolt meg ugye kölcsönösen "kedveltük" is egymást.
Szóval aki hasonlóan zárkózott és bizalmatlan jellem, nálatok mi működik, mi oldja kicsit a hangulatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!