Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire reménytelen egy külsőre nem hibátlan férfi?

Figyelt kérdés

Kövérnek érzem magam és sajnos egészség ügyi okok miatt nagyon nehezen tudok csak fogyni (lassú anyagcsere), így a "foggyá' le" nem megoldás. Az ügyön rajta vagyok, de nagyon lassan megy.

Ismerkedni szeretnék de a ~183 cm-hez 91kg tartozik így eléggé esélytelennek látom magamat a kigyúrt, izmos férfiak mellett, mert még nekik izmuk van, nekem hasam, igaz nem lógós, de akkor is... Mostanában azt látom, hogy nem is hajlandóak megismerni, ha nem vagyok 9+ a képzeletbeli 10-es skálán külsőre, így a belsőt, amivel esetleg tudnám kompenzálni a külsőm "problémáit" meg se tudom "mutatni".

2017. jan. 27. 19:38
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm a privit annak az "Úrnak", aki szerint csak azért láttam magasnak a kórházban az orvosomat, mert orvos volt... Általában szemüveget hordok, akkor tényleg nem volt nálam... Lehet, hogy tényleg csak a kék munkaruha miatt hatott magasabbnak...
2017. jan. 28. 17:16
 22/22 A kérdező kommentje:

Köszönök minden újabb választ.(esetleges autocorrect hibák miatt bocsánat, mobilesközről írok)

A kérdés onnan ered, hogy voltam vizsgázni egy szabadon választható tárgyból amit más épületben tartottak mint ahol az időm 99% töltöm, ezért nem tudom mi hol van. Ott láttam egy lányt és odamentem (volna) segítséget kérni "Szia, bocsi van 1 perced?(itt le letttem támadva)". És elmagyarázta hogy nem ismerkedne velem(kifejtve a fenti kérdésre), mert hogy nézek ki... (nem volt valami szépség egyébként) egy dolog hogy miután elmondtam mit szeretnék tőle megtudni (hol van az xy terem) bocsánatot kért de akkor is... nem esett jól.

Remélem találkozom Hozzád hasonlóval, de az előbb leírt eset elég mélyen érintett, mivel ezt úgy kaptam hogy nem is volt ismerkedési szándékom.

(És itt gyk-n sincs a 20-n éveseknek nagy sikere, bár nem tudom lehet-e ezt az oldalt 'statisztikai adatnak' használni)

2017. jan. 28. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!