Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire reménytelen egy külsőre nem hibátlan férfi?

Figyelt kérdés

Kövérnek érzem magam és sajnos egészség ügyi okok miatt nagyon nehezen tudok csak fogyni (lassú anyagcsere), így a "foggyá' le" nem megoldás. Az ügyön rajta vagyok, de nagyon lassan megy.

Ismerkedni szeretnék de a ~183 cm-hez 91kg tartozik így eléggé esélytelennek látom magamat a kigyúrt, izmos férfiak mellett, mert még nekik izmuk van, nekem hasam, igaz nem lógós, de akkor is... Mostanában azt látom, hogy nem is hajlandóak megismerni, ha nem vagyok 9+ a képzeletbeli 10-es skálán külsőre, így a belsőt, amivel esetleg tudnám kompenzálni a külsőm "problémáit" meg se tudom "mutatni".

2017. jan. 27. 19:38
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a válaszát!

#6 (és #9)

Orvoshoz járok, ismert az egészségügyi háttere a dolognak és kezelni is kezelik. Most jelenleg úgy áll a dolog hogy a hízás megállt, de fogyni nem fogyok.

Köszönöm az ajánlatot de mint előbb leírtam ismert a problémának a háttere így sajnos egy étrend és egyszerű mozgás nem segítene a fogyásban, különböző fogyasztószereket meg nem szednék. Rendszeresen mozgok igazából azért hogy a zsír alá építsek valami izomréteget, ha már az nem akar lejönni.

2017. jan. 27. 21:41
 12/22 anonim ***** válasza:
43%

Az ilyen kérdések agyilag felk*rnak, tudom, ez az én hibám is :D

"külsőre nem hibátlan férfi"

NINCS HIBÁTLAN KÜLSŐ, FOGJÁTOK MÁR FEL!

2017. jan. 27. 23:34
 13/22 anonim ***** válasza:
42%
# 12 Ezt mond a nőknek, nekik kell a felső 10%
2017. jan. 27. 23:37
 14/22 anonim ***** válasza:
28%
Nő vagyok...
2017. jan. 27. 23:41
 15/22 anonim ***** válasza:
54%

De van hibátlan külső. Van olyan, aki nekem hibátlan. Neked attól még lehet hibás. De számomra létezik.

Gondolom, a kérdezőnek is 10-es csaj kell, különben már megtalálta volna a "lassú anyagcseréjű" párját.

2017. jan. 28. 00:23
 16/22 anonim ***** válasza:

Te egyáltalán nem vagy kövér...

28N

2017. jan. 28. 00:28
 17/22 anonim ***** válasza:
74%
13: ha csak a felso 10% kell a noknek, akkor mar kihalt volna az emberiseg!!! :D
2017. jan. 28. 06:37
 18/22 anonim ***** válasza:
54%
#17 De mostanába lett divat ez a "NEKEM CSAK IS A TÖKÉLETES KELL" Kb 10 oldalas listával megy és ha egynek nem felel meg ez már rossz nincs kémia stb. És ez egy átlagos làny! Hàt elég szomorú.
2017. jan. 28. 08:06
 19/22 anonim ***** válasza:

Nem reménytelen ne aggódj!

Vannak olyanok akiknek csak a külső fontos!

Sokféle ember van,sajnálom hogy felszines emberekel találkoztál,sajnos sok van belőlük,így lehetetlen nem velük találkozni.

Alkat,külső ,képességek adottság

Számomra nagyon fontos ki milyen ember,ki milyen a másikhoz

tudom vannak sajnos rossz napok,nem mindig jó minden!

De ne bántsuk egymást amiről az ember nem tehet,

alkat,adottság,külső,képességek,bőrszín,hajszin,szemszín....stb

Mindenkinek van hibája,senki semtökéletes!

Embernek lenni,és embernek maradni!

Élj és hagyj élni másokat!

Nem értem miért kell másiknak fájdalmakat okozni,bántani amiről nem tehet? ----Sose értetem! nemis fogom megérteni ezeket az embereket,sajnos sok a túl sok kritizáló ember,Senki sem tökéletes,mindenkinek vannak hibái!

Minden jót,sok sok sikert kívánok kedves kérdező!

Próbáld meg elfogadni magad,nem vagy reménytelen csak még nem találtál olyan embert aki így szeret téged! 30N

2017. jan. 28. 09:15
 20/22 anonim ***** válasza:

Teljesen jó a hozzáállásod a problémádhoz. Annyit szerintem fogynod nem is kellene, csak izmot felszedni és sokak számára tökéletes lenne.

Korábban is írták, hogy a kisugárzás mennyire fontos, lehet kéne egy kis önbizalom, optimalizmus és sikeres is lennél.

2017. jan. 28. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!