Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minden ferfitol felek. Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden ferfitol felek. Hogyan kuzdheto le az eloitelet es a csalodastol valo felelem?

Figyelt kérdés

Sokszor csalodtam mar.

A pàrkapcsolataimban sajnos volt megcsalàs, agresszivitàs, kihasznàlàs...szoval megéltem màr egyet s màst.

Most alalulôban van egy férfi. Érzem hogy valôban akar engem s hogy fontos vagyok neki.

De félek a csalôdàstôl.

Folyton megkérdöjelezem a szavait. És hiàba minden...félek hinni Neki.

Csak arra tudok összpontosìtani, hogy biztosan hazudik nekem...és hogy (h~àba mondja az ellenkezöjét) biztosan màssal is ismerkedik mellettem s hogy Ö is àt fog verni mint az eddigiek.

Nem akarom elriasztani ezzel a hozzààllàsommal...de nem tudok uralkodni magamon.

Minden pasitôl félek.

Tudom hogy igy sosem lesz kapcsolatom...de nem tudom mit tegyek hogy javitsak ezen.

Tanàcsok?

2017. jan. 27. 11:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hosszútávon nem biztos hogy működni fog.

Aki igencsak benne volt az egyèjszakásokban , annak nem okoz gondot később sem.

Úgy álltalánosságban meg azt gondolom ez mindig kockázat, sosem látsz a másik fejébe, és a jövőbe sem látsz. Vagy elfogadod vagy nem , de ez így van!

2017. jan. 27. 12:59
 12/15 A kérdező kommentje:
akkor hagyom...már nem is válaszolok neki :(
2017. jan. 27. 14:30
 13/15 anonim ***** válasza:
Te sem az eszedről vagy híres.
2017. jan. 27. 15:18
 14/15 Taushi ***** válasza:

Szerintem emberismeretet kéne tanulnod nagyon masszívan. Aki jó benne, jóformán egy beszélgetésből vagy a viselkedésből meg tudja mondani, hogy ki az aki hajlamos megcsalásra, agresszivitásra, kihasználásra stb.

Az, hogy eddig végig így jártál azt mutatja, hogy lövésed nincs az egészről, és ezért nem bízol meg senkiben (ez mellékesen a te helyzetedben abszolút érthető).

Meg kéne próbálnod tudatosan ismerkedni, megpróbálni odafigyelni arra akivel ismerkedsz, megfigyelni abból a szempontból, hogy milyen helyzetekben hogyan viselkedik. Egy idő után nagyjából valaminek ki kell alakuljon benned, hogy mondjuk egy agresszív ember bizonyos helyzetekben milyen vagy akármi más példát is mondhatok.

Így, hogy az emberi jellemvonásokat ennyire későn veszed észre, az ismerkedés kb. a sötétben tapogatózás :S

2017. jan. 27. 21:57
 15/15 anonim ***** válasza:

Én szeretem mindig megadni a bizalmat, nemszabad hagyni, hogy visszaéljenek vele.

Ezzel a viselkedéssel tuti elriasztasz minden normális férfit, és így maradbak azok akik jól meg tudják játszani magukat,csak hogy a bugyidba férkőzhessenek.

Én azt tudom tanácsolni, hogy légy vele őszinte, mondd el neki mennyire fontos neked a bizalom, és a hűség. De ne vidd túlzásba a féltékenykedést és a számonkérést. Ha az elején nem megy, akkor ne rohanjatok a kapcsolattal, haladjatok lassabban, hogy jobban neg tudd ismerni.

Szerintem elsősorban magaddal és az önértékeléseddel van a baj. Ezt rendbe kell hoznod, hogy ebben meg tudj változni.

2017. jan. 28. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!