Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minden ferfitol felek. Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden ferfitol felek. Hogyan kuzdheto le az eloitelet es a csalodastol valo felelem?

Figyelt kérdés

Sokszor csalodtam mar.

A pàrkapcsolataimban sajnos volt megcsalàs, agresszivitàs, kihasznàlàs...szoval megéltem màr egyet s màst.

Most alalulôban van egy férfi. Érzem hogy valôban akar engem s hogy fontos vagyok neki.

De félek a csalôdàstôl.

Folyton megkérdöjelezem a szavait. És hiàba minden...félek hinni Neki.

Csak arra tudok összpontosìtani, hogy biztosan hazudik nekem...és hogy (h~àba mondja az ellenkezöjét) biztosan màssal is ismerkedik mellettem s hogy Ö is àt fog verni mint az eddigiek.

Nem akarom elriasztani ezzel a hozzààllàsommal...de nem tudok uralkodni magamon.

Minden pasitôl félek.

Tudom hogy igy sosem lesz kapcsolatom...de nem tudom mit tegyek hogy javitsak ezen.

Tanàcsok?

2017. jan. 27. 11:56
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Pémdàul: hiàba vallja be a most alakulô férfi is azt, hogy miket tett a multjàban. S hiàb vàlaszol öszintén (vagyis remélem) a kérdèseimre...s hiàba mondja el hogy miért van pl. Beszélö viszonyban a 8évvel ezelötti exével... Egyszerüen nem hiszek Neki...csakbazon kattogok hogy ex..ex...ex..szereti.e stb. És eluralkodik rajtam a féltékenység
2017. jan. 27. 12:01
 2/15 anonim ***** válasza:
Többet kell dugnod
2017. jan. 27. 12:01
 3/15 Noblesse Oblige ***** válasza:

Én is féltem anno. Sőt már javában jártunk, még akkor sem volt meg a teljes bizalom. Pedig bizonyította is, hogy érdemes rá.

De végül rájöttem: az ember mindig kockáztat. Az élteti a gazdaságot, az viszi előrébb a társadalmat... és bizony egy kapcsolatnál sincs ez másként. Az ember mindent feltesz egy lapra, és reméli, hogy jók a lapjárások.

Én azt mondom, hogy vegyél vissza a tempóból. Számtalan lehetősége lesz bizonyítani, hogy mennyire van elkötelezve melletted. Egy jó kapcsolatot még a megfelelő társsal is nagyon nehéz kialakítani. Sokáig úgysem játszhatja meg magát, szóval vedd lassabbra a tempót, addig meg élvezd a pillanatot.

2017. jan. 27. 12:03
 4/15 anonim ***** válasza:

Ha együtt akarsz lenni egy fúval ott alap az összhang, ha már sok volt neked ott sztem vmi nem jó dolog lehet hogy egy se maradt meg, persze attól függ mi volt a célod.

De sztem nagyon féltékeny vagy, ha egy pontnál jobban akarsz irányítani, beszabályozni majd egy kiszemelt fiút, az nem jó, kölcsönös bizalom kell nem egymás agyára menni.

Mindenkinek meg van egy párkapcsolatban a helye, ne akarja azt egyik se elvenni a másiktól, így nem lesz gond.

2017. jan. 27. 12:05
 5/15 A kérdező kommentje:
2# nagyon koszonom. Jot irtal! Ezt megjegyzem
2017. jan. 27. 12:05
 6/15 A kérdező kommentje:

3# koszi Neked is!

Az zavar hogy tudom (mert öszintén elmondta) hogy nem bànja a multjàt s bàr nem büszke rà...de mielött engem megismert ès nem volt kapcsolata, akkor szerette az egyéjszakàsokat.. Velem viszont meg sem fordul a fejében mert engem többre tart és bennem màr màst làt és sosem bàntana meg ilyesmivel mert elöbb ütni le sajàt magàt minthogy nekem fàjdalmat okozzon.

De zavar hogy rengeteg r..ncos csaj ismeröe, akikrol tudom hogy idàig vannak Érte :(

Nem aakrok versenyezni s aztàn vesziteni..

Na ettöl félek

2017. jan. 27. 12:08
 7/15 anonim ***** válasza:
Na, az én élettörténetemben annyi a lényeg,hogy 14éves koromban elvesztettem a szüzességemet, utána folyamatosan csak egyéjszakás kalandok. Bármixer lettem, magas szőkésbarna hajú kékszemű, sportos alkatú pasi vagyok. Csak azóta eltelt 10 év én meg már totál kiéltem magamat párkapcsolatot szeretnék de mindenki annyit lát bennem,hogy nem változtam semmit sem, biztos csak egyéjszakára mennék. Legutóbb egy lány 5 hónap után mondta ki a nemet, sírva, meg hogy ne haragudjak, nem tud bennem megbízni. Hasonló múltja lehetett neki is, mint neked. Ezért nem haragszom rá,csak rosszul esik. A szex az egyébként mindenképp valóban sokat nyom a laton, de persze ne dobd magad oda rögtön. Csalódtál,de az élet sajnos ilyen. Bírni kell a "pofont" és menni tovább. 24/F
2017. jan. 27. 12:16
 8/15 A kérdező kommentje:
4# meselnel nekem kicsit errol a felfogasrol es valtozasodrol privatban kerlek? Feltennek nehany kerdest
2017. jan. 27. 12:18
 9/15 anonim ***** válasza:
Neked most inkább némi magány kéne, hogy szembenézhess önmagaddal, nem kapcsolat. Ha véget ér a kapcsolat önmagadban is csalódsz nem csak a másikban. Csak míg az utóbbit könnyebb feldolgozni, az előbbi piszok nehéz.
2017. jan. 27. 12:38
 10/15 anonim ***** válasza:

Hát nem azért DE nem a legjobb párosítás vagytok.

Miért nem keresel egy megbízható srácot akinek normális a baráti köre van? Miért k.rvákkal veszi körbe magát?

Azért ez őt is minősíti, tudod madarat tolláról...

Még egy normális önképű lánynak is nehezen venné be a gyomra, nem hogy egy bizalmatlan, csalódott lánynak.

Személy szerint az ilyen "megtérésekben" egyszerűen nem hiszek. Ideig óráig megpihenhet a pasas, aztán hiányozni fog neki megint a pörgés a megszokott életforma.

Te mint megtört "megázott madárka", az alacsony önbizalmaddal pont jó alap anyagnak tűnsz a "formázásra".

Ne haragudj, de így a leírásod alapján nem hiszem, hogy jó hatással lenne rád ez a kapcsolat.

Akár még jobb ha önerődből vagy pszichológus segítségével megerősödsz az önbecsülésed helyreáll, majd utána ismerkedsz, ugyanis ugyanazokat a gondolati és viselkedés mintákat fogod újra és újra használni amit korábbi kapcsolataidban.

Nem véletlenül használtak ki sorozatban, valamit te is hibásan gondoltál ítéltél meg, ha nem tártad fel az okokat ugyanazt fogod tapasztalni mindig. Mázli ha ilyenkor bejön a képbe egy megértő, érett társ, de ez a hapsi nem annak tűnik.

2017. jan. 27. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!