Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A dühtöl és a csalódástól nem látok tisztán?
Lassan 2 hónapja lett vège egy 1,5 èves kapcsolatomnak. A történet röviden;
Az exem elvesztette az állását minden ezzel kezdödött .. alapból nagyon rossz anyagi helyzetbe van, volt .. lakáshitel, adóságok , levonnások... Amennyit csak tudtam segítettem neki, anyagilag, érzelmileg, ahogy csak lehet.Együtt terveztük, hogy akkor megpróbáljuk másik városban. Eddig nem is volt gond. Eladták a lakást amiben én laktam, családni okok miatt haza költözni nem tudtam.. na itt kezdöttek a gondok ... mivel ö egyedül él bíztam benne, hogy oda mehetek hozzá.. Depressziós lett , magába forduló.. mivel tönkre ment az élete... egy hét szenvedés után szakított velem, azzal a szöveggel, hogy azt se tudja mi lesz vele, mit fog kezdeni, tele van tartozással, nem érdemlem meg hogy bele húzzon engem is, jobbat érdemlek, ilyen helyzetben nem tudd meg oldani egy párkapcsolatott is... Na és tegnap jött a pofon.. van egy lány akivel mindig is jóba voltak, soha nem zavart mert nem tartottam vetély társnak. Hivogatta a lány meg néha találkoztak is , de nem zavart mert még együtt beszéltük ki hogy milyen kis buta, meg 25 évesen van egy 6 éves fia meg a családja milyen gáz ... ( milliomos a családja) na es bumm szakítás után egy hónappal kivel jött össze ? Vele... a volt párom felment pestre amit ugye együtt terveztünk a lány itt van de após próbál neki munkát találni hogy haza tudjon jönni.. azt mondta a volt párom, hogy nem tudta volna nekem elmondani ( persze mastól hallottam meg) bocsássak meg, ne haragudjak.. meg beszéljünk meg nem miatta szakított velem ... de eddig is hívott meg találkoztunk is pedig már együtt voltak ...most tényleg nem szerett volna ? Hogy tudod ilyen gyorsan túl lenni rajtam ? Mert mikor vel, volt fix hogy nem volt köztük semmi .. vagy a pénz ? Vagy csak lúzer vagyok :(
hát.. így elolvasva nem túl szép..
szerintem örülj, hogy idejében kiszabadultál ebből a kapcsolatból és "csak" 1,5 évet vesztettél..
közhely, de csak előre nézz, ne rágódj már ezeken..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!