Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a éleményetek a feleségemről? Nem látom lehet tisztán a helyzetet.
Első tippem az lett volna, hogy nem vagy vele kedves. A nők akkor szoktak ilyenek lenni, ha a férfi többé nem kedveskedik, és itt nem ajándékra gondolok, hanem simogatásra, érintésre, mindenre, amivel jelzed, szereted.
Ismered-e ezt a könyvet?
Nagyon hasznos olvasmány! Talán nem megfelelően "kommunikálsz" felé, és azt hiszi, csak akkor és azért törleszkedsz, mikor/mert szexet akarsz.
Lehet van valami problémája, amit nem mond el?
Vagy olyat kérsz tőle, ami őt zavarja, de nem beszél róla?
Sok nő úgy működik, hogy csakis kizárólag az érzésekre, testbeszédre, cselekedetekre épít, a kommunikációra semmit.
Nekem is volt pár hasonló barátnőm, én tudom magamról, hogy néha bunkó voltam velük, és magukban tartották inkább.
Majd közölték velem, hogy vége, nem bírják tovább.
De megbeszélni semmit, csakis a tettek, cselekedetek...
Kapcsolaton belul mindket felnek hasonloan kedvesnek kell lennie a masikkal, tehat nem hinnem, hogy csak a Te hozzaallasoddal lenne baj, mint inkabb a holgyemeny nem fogadokepes. En elnek a gyanuperrel, hogy a munkahelyen van egy erzelmi kapcsolata valakivel es ezert ilyen hideg otthon.
Ne gyotord magad es a gyerek moge sem kell bujni ... nem minden hazassag sikerul.
az első által linkelt könyvet ajánlom én is, szerintem az tud segíteni, de ha mégsem akkor vagy te nem jól alkalmaztad, vagy több idő kell a feleségedhez...
próbáltátok már megbeszélni ezt a dolgot? vagy csak nekünk írtad így le?
ő hogy látja a dolgot?
Nem egyszerű dolog ez. Nekem az jön le, hogy "belekényelmesedett" a házasságba. Férjhez ment, van gyereke, munkája is, jól elvan.
A külvilág számára mutatja, hogy minden rendben (fogd a kezét), de szerintem ez neki sem jó, ha nincs szex köztetek. Ezért is ilyen morcos.
Ha ki lenne elégítve, nem kötekedne. Már bocs.
Még az lehet a gond, hogy lehet, neki nem elég, amit te segítesz neki, vagy nem abban segítesz, amiben kellene. Ezt nem tudom.
Próbáltál már vele beszélni a szeretkezés hiányáról?
Mintha a mi házasságunkról írtál volna.Annyi a különbség,hogy nálunk én kuncsorgok a szexért a férjemnél.Ettől függetlenül én is vádolom azzal,hogy szexelni akar,ha hoz nekem valamit.Mert amúgy sokszor napok telnek el úgy,hogy a köszönésen kívül nem lehet kommunikálni vele,elvan a számítógéppel.
Írtak itt okosságokat.
Lehet nem abban segítesz,amiben szüksége lenne rá.Lehet,az ő vágyaira nem figyelsz,azok nem teljesülnek,ezért fikázza a Te ötleteid.Lehet,csak anyának és háztartási alkalmazottnak érzi magát,nőnek nem.Szoktatok kettesben programot csinálni?Amikor csak egymásra figyeltek?Mi nem,és nekem ez egyre jobban fáj,de a férjem nem is akar.
Amikor gúnyosan mosolyog,hogy úgysem lesz semmi,nem lehet,hogy több ilyen eset is volt? Az én férjem is annyi mindent ígért már,de nem lett belőle semmi.Pl. úgy volt elmegyünk végre 5 év után kettesben is nyaralni,ok csak egy hosszú hétvégére.Hetek óta erre készülök,erre közölte, a tesójával megy.Nemcsak rideg voltam,sírtam és kiabáltam.
Bocs,hogy kicsit a saját fájdalmam is kiadtam magamból a kérdésed kapcsán.
A legfontosabb azonban,kommunikáljatok.Nálunk az sem működik.Ha meg tudjátok beszélni,tudtok változtatni! Sok sikert!
Az jó,ha tudtok beszélgetni,akkor van remény.Mit mondott,mi hiányzik neki vagy ő miben látja az eltávolodás okát?
Ha meg tudjátok oldani a gyerekfelügyeletet,kettesben kellene több programot csinálnotok.Olyasmiket,ami a szerelem kezdetén volt,ami mindkettőtöknek öröm,felidézni a szép emlékeket.
Ami különösen jót tenne, elmenni kettesben pár napra valahová,ahol csak egymással foglalkoznátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!