Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen határozott és önbizalommal teli egy férfi, ha folyton elutasításokba fut bele?
Hangsúlyozom ez nem a 35. siránkozó kérdés.
Hanem olyan irányú, hogy kérlek adjatok tanácsot, hogyan szerezzem vissza az önbizalmam, a határozottságom, ha kosarat kapok egy két lánytól, illetve ha az online ismerkedések is alig alig működnek?
A lételemem a társaság, ebben a városban viszont senkit nem ismerek, nincs baráti kör.
Online beszélgetések is megnyugtatnak, de mikor ott sem keres senki, illetve alig alig válaszolnak, folyton elásom magam újra az önbizalmammal együtt.
Hogyan kapjam vissza mindezt? hogyan legyek magabiztos, még akkor is ha elhajt egy lány?
Ne gyertek olyan közhelyekkel hogy járj bulizni, társaságba, kondiba, stb ez mind megvan azon lehetőséghez képest hogy azért nem életcélom minden egyes délutánomat egy pub ban üldögélve tölteni, hátha betoppan életem barátnője.
Hogyan tudnám picit felületesebben kezelni azt, ha nemet mondanak?
Jelenleg úgyérzem, hogy ha senkinek sem vagyok egy kicsikét sem fontos az olyan szinten hat rám, hogy szinte depressziós leszek.
26/F
szóvalmár élőben se ismerkedjek mert az is gáz?
komolyan mondom, akkor kb nem is kéne próbálkozni se. neten? fúúúj gáz, élőben leszólít? fúúúj de gáz, pub-ban, kávézóban bevásárlás közben leszólít? ffúúújj nemár, nem igaz h kettőt lépni nem tudok lány létemre hogy ne akarnának valamit a csávók tőlem.
Akkor most mi van?!
érdekes dió ez....
tizenéves koromban azt hittem ha elmúlok 25 és nem lesz barátnőm, simán tudok majd csajozni, lesz saját kocsim stb, férfiasabban nézek ki, tök könnyű lesz.
ja...inkább reménytelen az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!