Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha betegesen önbizalomhiányos vagyok, amiatt, hogy csak nettó 170 ezret keresek diplomával 30 évesen, és nem merek ismerkedni a nőkkel? Rossz egy nőnek, ha másodállást vállalok így, de se nappalom, se éjszakám szabad nem lesz?
Figyelt kérdés
2017. jan. 25. 13:45
11/15 A kérdező kommentje:
Legalább a tanároknak van 2.5 hónap szünet.
2017. jan. 25. 15:20
12/15 anonim válasza:
A gyerekeknek van annyi, a tanároknak 6 hét azaz 30 munkanap. De én nem is panaszkodom, te panaszkodsz. És ha a lány rákérdez akkor én is kb ugyanazt a számot mondhatom mint te....mondtam én hogy nem ez a baj veled.
13/15 anonim válasza:
Ennek mi köze az ismerkedéshez? Vagy netán olyat akarsz, aki pénzre megy?
14/15 anonim válasza:
Az ilyen embereket hívom életképtelennek...más a jég hátán is megél és a semmiből is pénzt varázsol,te pedig diplomával sem boldogulsz?Szedd már össze magad...
Amúgy,ha egy nő szeret,nem ez fog számítani,de 170 ezer forintos fizuból nem fogsz tudni áloméletet biztosítani a jövendőbeli gyerekeiteknek,és egy igényes nőnél ez igenis fontos szempont.
15/15 anonim válasza:
Kedves utolsó, vagy mondjuk egy nő nem egyből azt látja egy férfiban, hogy egy tenyészkan. Miért egyértelmű, hogy a nő akár majd kölyköket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!