Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy önbizalomhiányos pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy önbizalomhiányos pasinak ninsen semmi esélye hogy lesz barátnője? Vagy lehet tenni valamit?

Figyelt kérdés
2016. dec. 19. 21:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Hát ha az önsajnálatban fetreng, akkor nem sok mindent...
2016. dec. 19. 21:16
 2/11 anonim ***** válasza:
37%

továbbképzés kur-vanéniknél heti 2 alkalommal és 3 hónap alatt önbizalommal telt macsó leszel.

fogd fel önfejlesztésnek,vagy edzésnek.

2016. dec. 19. 21:18
 3/11 anonim ***** válasza:
86%

Attól függ, milyen "fajta" önbizalomhiányos.

Az exem az volt, a világot okolta a saját nyomoráért, aztán egy idő után engem. KÖVETELTE hogy állandóan, napi 25 órában vele foglalkozzak, ha csak köszöntem egy másik hímnemű lénynek, már féltékeny volt. Hisztizett, duzzogott napi szinten, hogy ő "nem elég jó". Szex terén akármilyen apró dolgot kértem, hogy próbáljuk ki, én voltam a követelőző riherongy, aki nem fogadja el szegénykét olyannak, amilyen. Akárhogy bizonygattam, hogy szeretem, nem is igazán akart hinni nekem, könnyebb volt keseregni, és sajnáltatni magát, mert én meg jó hülye voltam, bekajáltam, és még rohangáltam utána, hogy vigasztalgassam :DDD Soha többé.

A mostani párom néha picit elbizonytalanodik, és érzem, hogy szüksége van arra, hogy támogassam, és bizonyítsam, hogy szeretem, de ő nagyon szeretne hinni nekem, fejleszti magát folyamatosan, a tanácsaimat megfogadja, és soha nem okol másokat. Ez szimpatikus, nagyon szívesen segítek neki.

De segíteni csak azon lehet, aki hagyja.

2016. dec. 19. 21:24
 4/11 anonim ***** válasza:
94%
Lehet tenni. Belemenni a váratlan szitukba, és szembenézni a félelmekkel minden pillanatban. Innen jön az önbizalom, és önmagad tisztelete. Gyáva emberre (magadra) ha jobban belegondolsz te sem tudsz felnézni, hogy várod ezt el mástól? Szóval csapj bele a lecsóba, lesz ami lesz! Az nem kifogás, hogy 1-2 félresikerült próbálkozás elveszi az önbizalmadat, mert akkor az nem is volt. Legelőször magaddal legyél rendben, aztán jöhetnek a csajok! Legyen egy stabil alapod (ami nem biztos hogy hű de nagy lesz) de az mindig ott lesz, és 1-2 félresikerült próbálkozás az elején, nem fogja a kedvedet szegni.
2016. dec. 19. 21:55
 5/11 anonim ***** válasza:
49%
a legrosszabb esetekben,a nem önálló férfiaknál, akadhat az a probléma, hogy nincsen anyagi biztonsága, és ezért fél,megismerni ,másokat, de ha lenne is, utána, gátolná, a csalódottság sorozatai...
2016. dec. 20. 04:11
 6/11 anonim ***** válasza:
32%
előbbi válaszadó vagyok! :. hozzá fűzném, hogy nagy akarat erő szükséges, hogy "belekezdj"! aki ebbe kerül, szituba, annak, sürgősen, ki kell másznia, mert a poklok mélyére kerülhet!
2016. dec. 20. 04:14
 7/11 anonim ***** válasza:
78%

A 2-esnek

Ember! Az havi 120-150 Ft kiadás havonta és amúgy mit változtatna rajta?! A k... nyilván nem küldi el a fenébe, mivel ebből él!

2019. febr. 27. 07:36
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Mármint 120-150 000 természetesen.
2019. febr. 27. 07:40
 9/11 anonim ***** válasza:
Miért könyveled el annak magad? Ahelyett, hogy kicsit megpróbálnál változtatni...
2019. febr. 27. 09:36
 10/11 Diavolino44 ***** válasza:
100%
Az önbizalom fejleszthető. Nem értem hol a probléma. ;)
2019. febr. 27. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!