Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy önbizalomhiányos pasinak ninsen semmi esélye hogy lesz barátnője? Vagy lehet tenni valamit?
továbbképzés kur-vanéniknél heti 2 alkalommal és 3 hónap alatt önbizalommal telt macsó leszel.
fogd fel önfejlesztésnek,vagy edzésnek.
Attól függ, milyen "fajta" önbizalomhiányos.
Az exem az volt, a világot okolta a saját nyomoráért, aztán egy idő után engem. KÖVETELTE hogy állandóan, napi 25 órában vele foglalkozzak, ha csak köszöntem egy másik hímnemű lénynek, már féltékeny volt. Hisztizett, duzzogott napi szinten, hogy ő "nem elég jó". Szex terén akármilyen apró dolgot kértem, hogy próbáljuk ki, én voltam a követelőző riherongy, aki nem fogadja el szegénykét olyannak, amilyen. Akárhogy bizonygattam, hogy szeretem, nem is igazán akart hinni nekem, könnyebb volt keseregni, és sajnáltatni magát, mert én meg jó hülye voltam, bekajáltam, és még rohangáltam utána, hogy vigasztalgassam :DDD Soha többé.
A mostani párom néha picit elbizonytalanodik, és érzem, hogy szüksége van arra, hogy támogassam, és bizonyítsam, hogy szeretem, de ő nagyon szeretne hinni nekem, fejleszti magát folyamatosan, a tanácsaimat megfogadja, és soha nem okol másokat. Ez szimpatikus, nagyon szívesen segítek neki.
De segíteni csak azon lehet, aki hagyja.
A 2-esnek
Ember! Az havi 120-150 Ft kiadás havonta és amúgy mit változtatna rajta?! A k... nyilván nem küldi el a fenébe, mivel ebből él!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!