Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy pasi önbizalomhiányos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi önbizalomhiányos és gátlásos a nők területén akkor neki sosr lesz barátnője? Az ilyen pasik nem is képesek küzdeni a nőkért?

Figyelt kérdés
2016. okt. 25. 19:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
81%
Küzdeni senkinek sem kell. Ahol már "küzdeni" kell, az már rég egyoldalú kapcsolat.
2016. okt. 25. 20:03
 2/18 anonim ***** válasza:
85%
A se normális, aki küzd egy nőért.
2016. okt. 25. 20:06
 3/18 anonim ***** válasza:
47%

Önbizalomhiánnyal és gátlásos viselkedéssel nehezen lehet hódítani, nemde?

Kicsit szedd össze magad!

2016. okt. 25. 20:21
 4/18 anonim ***** válasza:
59%

De lesz, ha leküzdni a gátlásosságát, és nem lesz önbizalomhiányos!

Az önbizalomhiányt pedig saját céljaid elérése utáni örömtől kapott boldogsággal tudod leküzdeni, nem mások pozitív visszacsatolásától, az csak mellékes.

Először magát tegye rendbe az illető, és csak utána akarjon magának csajt.

Ha nem így történik akkor, pl. tételezzük fel, hogy egy ilyen pasi talál magának csajt, mivel önbizalomhiányos, ezért ezek fognak benne megfogalmazódni:

1. hogyhogy engem választott, hisz van nálam jobb és szebb

2. biztos, hogy megfelelek neki úgy ahogy vagyok?

3. lehet, hogy x barátnőjével most éppen azt tervezik, hogy ....

4. miért nézte meg azt a másik pasik? akarhat tőle valamit? nem felelek meg neki eléggé?

stb.. a sort simán lehetne folytatni

2016. okt. 25. 20:26
 5/18 anonim ***** válasza:
67%

Ez fordítva is így van, lásd itteni kérdések egy része, ahol a "barátom miért nézett meg egy random csajt a boltan?!" jellegűek.

2016. okt. 25. 20:34
 6/18 anonim ***** válasza:
25%

egyetértek :)

mind a két nemre egyaránt jellemző

2016. okt. 25. 20:35
 7/18 anonim ***** válasza:
8%
de lehet csak szedd magad össze a nők a határozott férfiakat szeretik 26l
2016. okt. 25. 20:36
 8/18 anonim ***** válasza:
37%

de vajon miért is lett leszavazva a válaszom? kedves lepontozó, kérem a korrekt válaszodat a tetted miatt!

fáj az igazság? magánügy!

2016. okt. 25. 20:36
 9/18 anonim ***** válasza:

Én "közepest" adtam, mert a leírás jó, de a "ne legyen önbizalomhiányos" nagyjából olyan, hogy mondva szép, de ez is a kezelhető, de végleg el nem hagyható dolog.

2016. okt. 25. 20:40
 10/18 anonim ***** válasza:
0%

de elhagyható!! attól, hogy te valamit képtelenségnek találsz, az még koránt se biztos, hogy úgy is van!

régebben én is önbizalomhiányos voltam, mára ez a múlté!

erről csak ennyit! :)

2016. okt. 25. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!