Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy pasi önbizalomhiányos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi önbizalomhiányos és gátlásos a nők területén akkor neki sosr lesz barátnője? Az ilyen pasik nem is képesek küzdeni a nőkért?

Figyelt kérdés
2016. okt. 25. 19:59
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok határozott lenni a nőknél.Fogalmam sincs hogy mit kellene tennem!
2016. okt. 25. 20:42
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

kezdj el önismerettel foglalkozni, olvass könyveket,

gyakorolj tükör előtt

2016. okt. 25. 20:44
 13/18 anonim ***** válasza:

És egyáltalán, még a kifelé mutatott dolgok mögött sincs meg a régi hiány?

2016. okt. 25. 20:45
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

miért olyan hihetetlen feldolgozni számodra azt, hogy NEM? semmi esetre sem!

miért lenne?

rendben vagyok minden téren! de ezért én tettem is, és nem picsogtam, mint egyesek!

2016. okt. 25. 20:48
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
ui.: kifelé a büszkeség és a határozottság látszik az életvidám boldogságom mellett
2016. okt. 25. 20:51
 16/18 anonim ***** válasza:

De mégis hogy? A tükör előti bohóckodás nem erősségem, általában csak arra jövök rá, hogy mekkora psycho vagyok. Igaz nálam sokadrangú tünet a hiány, a fóbiák meg ilyesmik mögött...

2016. okt. 25. 20:54
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

amikor majd erről nem így vélekedsz, hogy "A tükör előti bohóckodás" akkor majd megérted ennek a fontosságát, lényegét és hasznosságát. nézz utána, hogy ez hogyan is működik, és tanulmányozd át!

ajánlom figyelmedbe a következő személyeket, tőlük a létező összes dolgot olvasd el, és hallgasd meg:

Louise L. Hay, Brian Tracy, Szabó Péter motiváció előadó, Csernus Imre, Rhonda Byrne

A békés harcos útja című filmet nagyon ajánlom figyelmedbe!

az önismerettel sok problémád megoldásra talál!

2016. okt. 25. 20:59
 18/18 anonim ***** válasza:

lehet barátnője!

ne aggódj!

szeretem a félénkebb,gátlásosabb férfiakat,nem mindeki a kigyúrt macsós férfit szereti! 30N

2016. okt. 26. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!