Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lesz barátnőm ha félénk pasi vagyok? Önbizalomhiányos és nagyon gátlásos vagyok. Egyre jobban félek hogy ez már nem fog változni.27f

Figyelt kérdés
2016. okt. 9. 20:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lejjebb kell adnod az igényeidből. Tudom ez rosszul hangzik, de az egyik haverom is ilyen mégis mindig van barátnője, csak ő nagyon leadta a szintjét, csúnya és pufi nőkkel is összejön, szinte mind1 neki a külső, csaj nő legyen. Én speciel képtelen vagyok ennyire leadni a szintet, de egy félénk pasival egy szép nő nagyon ritkán jön össze, nagyon nagy szerencse kell hozzá. Az meg még másik kérdés, hogy amúgy te hogy nézel ki, mert ha egy félénk Brad Pitt vagy (bár ilyet nehéz elképzelni), akkor "cuki" "édi" leszel a nők szemében, viszont ha egy visszahúzódó és csúnya, hát az a legrosszabb kombináció.
2016. okt. 9. 20:21
 2/11 anonim ***** válasza:
Sehogy sem lesz. Gondolj arra hogy ha odamész és nyomulsz rájuk akkor is úgy le fognak pattintani mint gyakorlott ősember egy szilánkot a kőbaltájáról. 27 éves szűzként eláshatod magad, mert legjobb esetben is csak epét fognak hányi tőled ha megtudják hogy még nem voltál nővel. Hidd el a saját önbizalomhiányodon és nyomorúságodon változtatni édes kevés ahhoz képest amit a következő lépcső, a vászoncselédek betörése jelent.
2016. okt. 9. 21:07
 3/11 anonim ***** válasza:

Tudom ez furán hangzik,de ne add fel. Igaz egyre kevesebb van belőlük ,de vannak nagyon megértő lányok ,akiket ez biztos nem fog zavarni ,hogy ilyen vagy.Nem mindenkinek az extravertált ,önbizalommal teli srácok jönnek be(pl nekem se ). Az hogy nincs önbizalmad,az nem azt jelenti ,hogy barátnőd se lehet, csak talán jobban járnál ,ha magadhoz hasonló lányt próbálnál keresni ,hiszen ő biztos át tudná érezni a helyzetedet. Ha félénk vagy akkor a bulizást ,mint ismerkedési módszert nem feltétlen javaslom ,viszont nem tudom milyen hobbijaid vannak ,de esetleg azon keresztül tudnál ismerkedni.( pl. sportolsz valamit együtt lányokkal , vagy akár könyvtár ,különböző zenei/kulturális/egyéb program ami érdekel ). Az egyik fentebbi kommentelőre pedig reagálva: 1. nem mondta ,hogy szűz 2 ha az is ,azon sincs mit szégyellni. Én azt vallom ,hogy mindenki akkor veszítse el ,amikor készen áll rá ,ha van kivel, és azt a lányt is "méltónak" találja rá. Az hogy hogy valaki szűz ,az nem hátrány, csupán annyi ,hogy nincs még tapasztalata. De mindenki elkezdi egyszer valahol. Ha talál maga mellé egy megértő lányt ,akkor az nem úgy fog majd hozzáállni ,hogy ez ciki ,hanem segíteni fog neki/rávezeti dolgokra ,és elég hamar bele fog jönni ő is.

22/L

2016. okt. 12. 15:56
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem kell megtudniuk, ha esetleg szűz vagy, nincs a homlokodra tetoválva szerencsére. :)
2016. okt. 12. 15:58
 5/11 A kérdező kommentje:
Hát nagyon nehéz a helyzetem! :(
2016. okt. 13. 00:21
 6/11 anonim ***** válasza:

Gondolom sajnos már elég régóta egyedül lehetsz ,ha ennyire magad alatt vagy miatta. :/ Én csak annyit tudok tanácsolni,hogy olyan szempontból mozdulj ki a komfort zónádból ,hogy próbálj új helyeket keresni ,ahol ismerkedhetsz. Ez nem azt jelenti ,hogy ha pl nem szeretsz bulizni akkor bulizz. Hanem csak keress az ízlésednek megfelelően új helyeket.Ha nagyon félsz egyedül kezdeményezni ,akkor akár mehetsz barátokkal is ,ők ott közben tudnak tanácsot adni,támogatni ,ha valami rosszul sül el, vagy nem tudod mit csinálj.

Maga a személyiséged nem feltétlen hátrány, nem minden lány a nagydumás srácokat kedveli. Én pl pont hogy rosszul vagyok az ilyen "lemosolygom a bugyit az összes lányról mert annyira lehengerlő vagyok " típusú srácoktól.Nekem pl sokkal jobban bejönnek a félénk srácok. Biztos vagyok benne ,hogy még számos lány így van ezzel.

22/N

2016. okt. 13. 16:56
 7/11 A kérdező kommentje:
Lassan 3 éve vagyok egyedül
2016. okt. 13. 17:12
 8/11 anonim ***** válasza:
Barátokon keresztül nem tudnál esetleg ismerkedni ? Bemutathatnának esetleg más lányoknak ,vagy a barátnőik barátnőinek. Vagy elvihetnének nagyobb társaságokban ahol vannak más lányok is.
2016. okt. 13. 17:40
 9/11 A kérdező kommentje:
Nincsen senki sajna akinek be tudnának mutatni!
2016. okt. 13. 17:53
 10/11 anonim ***** válasza:
Sajnálom ,de én is csak a többieket tudom ismételni. Tudom ,hogy ilyen személyiséggel nehezebb sokkal ismerkedni. De muszáj kimozdulnod és megragadni minden lehetőséget ,ha barátnőt akarsz. Járj el mindenféle programokra,szórakozóhelyekre , űzz hobbit ,vagy bármi ami téged érdekel ,és olyan hely ahol ismerkedni is tudsz. Döcögősen fog indulni, feltehetőleg vissza is fog bár lány utasítani. Ezen nem mit szépíteni. De csak úgy lesz barátnőd ,ha próbálkozol.És ha eljársz ilyen helyekre ,akkor ha jó szemed van ,úgy is kiszúrod a hozzád hasonlóan gátlásos ,félénk lányokat. Ők szerintem biztos sokkal könnyebben elfogadják ,hogy ilyen vagy ,mert ők is ilyenek,próbálkozz elsőnek náluk.
2016. okt. 14. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!