Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek ez mennyire esne rosszul? 19/L
Aaj nem tudom mit csináljak😭😭
Az a helyzet hogy nem rég tudtam csak meg hogy ők ennyire jóban vannak, szóval csak pár napja ütött belém a felismerés hogy ez a szitu eléggé... hát kellemetlen így. :/ És nem sajnáltatni szeretném magam csak tényleg nem akarok senkinek fájdalmat okozni.
Ha falusi lennék bevernék egy kilós élesztőta kertibuditokba, mikor arra járnék.
30/f:D
5:
Nem a megcsalásról van szó, hanem két ember között a baráti gesztusokról.
Évtizedes legjobb baráttal velünk is volt már olyan, hogy egyikünknek nagyon bejött egy csaj, de a csajnak meg nagyon bejött a csapat másik tagja. Szóval hagytuk az egészet inkább
Ez már egy más téma. Erről is lehetne beszélni hogy ennek ez-e a legjobb megoldása, vagy mit lehet csinálni, de értsd meg hogy az ilyen helyzetek kezeléséhez nem 2, hanem 3 ember kell, ami megnehezíti a dolgokat és általában ez a legkönnyebb megoldás amit leírtam
Viszont próbálok nem viráglelkű buzzancs sem lenni teljesen.
Ha tényleg szeretsz egy embert, akkor azt akarod hogy NEKI LEGYEN JÓ ÉS NE NEKED. Én szeretem a barátomat (barátilag)? Igen. Tehát azt akarom hogy neki jó legyen, mert szeretem őt (barátilag). Mitől lesz jó neki? Ha dughat egy jót azzal a csajjal
Az önzetlenséget és a krisztusi szeretetet néha gyakorolni kellene, nem mindig csak az állati ösztöneinkre hagyatkozni ilyen szerelmi-szereteti-tetszős kérdésekben. Ezt most saját magamnak is írom intelemként és az első oldal sok válaszolójának is.
A legjobb megoldás lehet az lenne, ha ránéznék ilyenkor a barátomra és azt mondanám:
"Ott az a csaj, aki nagyon bejön nekem. De látom hogy te jobban bejössz neki nálam. Menj oda hozzá, később majd dugd meg. Nekem kicsit rossz és le kell ezt a békát nyelnem, de nagyon jó barátom vagy és szeretlek. Azt akarom hogy neked jó legyen." - ÉS KÉSZ
Gondoljátok el. Ott vagytok ti és egy jó barátotok (/barátnőtők) valahol. Nektek tetszik valaki, de látjátok hogy annak a valakinek a ti jó barátotok (/barátnőtök) jobban bejön. Válasszatok reakciót. Ezeken kívül alapvetően nincs más:
"Nem ba szol vele, mert én baszok vele"
"Ha én nem ba szok vele, te se ba szol vele"
"Szeretlek és azt akarom hogy jó legyen neked, úgyhogy ba ssz vele"
És ezt NEM SZAVAKBAN KIMONDVA, hanem tettekben/gondolatokban, de tényleg csak ez a három opció lehetséges.
Igen, mert te most készülsz beszállni egy már létező "kapcsolatba". Nem ismerjük őket, de problémás is lehet. Fene tudja hogy kezelnék.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!