Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk / férfiak! Mennyire kell rosszul kinéznie egy nőnek, hogy azt mondjátok, hogy nem te vagy a szexideálom, nem vagy kívánatos, stb?
Mi az, hogy illik-e ilyet mondani? Azt hiszed csak te utasíthatsz el másokat, míg téged nem lehet? Óriásit tévedsz.
Ha valaki nem jön be nem fogom jófejségből megdugni.
Aki ezen a skálán 6-os vagy az feletti, azt megdugnám. Az 5-ösök közül párat. 5 alatt senkit sem.
Kedves kérdező!
Ez tényleg így van. Ízlés dolga. Ha nekem nem jön be egy nő, azzal nem fekszek le, nem fogok vele testi kapcsolatot létesíteni.
Mennyire kell rosszul kinéznie?
-Ha nagyon vékony, piszkafa. Akinek a lába szúrja a seggét. :D
-Ha nagyon kövér. Szeretem a teltkarcsú, molett nőket, itt majd mindenkinél más a határ. Széles csípő, kerek popsi preferál.
-Ha valami elképesztően ronda vagy idétlen arca van.
Hogy illik-e ilyet mondani egy nőnek?
Meg kell tudni fogalmazni hogy ne legyen sértő, de tudatni kell vele hogy valahogy, hogy bizony nem az esetünk. Ez a nehezebb része a dolognak. Az se jó ha hazudozunk neki valamit, hogy hagyjon békén.
Képet raknál fel Kedves kérdező?
Jöhet privátban is.
ez kicsit túl komplex és megfoghatatlan kérdés, mert leírhatjuk a véleményünket, de attól még nem tudod meg, hogy abban az adott esetben mi volt a baj! szerintem a férfiakra alapvetően igaz, hogy egy átlagosan kinéző nővel lefeküdnének, ha nem kell érte sokat tenni, illetve ha nem olyan férfiakról beszélünk akik minden ujjukra kapnak 5 csinos nőt. kapcsolat esetében nyilván más a helyzet, ott már csinosabbnak kell lennie egy nőnek. és akkor még nem is beszéltünk arról, hogy mi férfiak sem vagyunk egyformák, eltérő az ízlésünk! nekem pl. semmi gondom a szilikon mellel viszont sokaknak visszataszító.
itt van pl. ez a csaj, szerintem nagyon szép, viszont tutira lesznek egy páran akiknek nem fog tetszeni, eltérő ízlésűek vagyunk! ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!