Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti össze jönnétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti össze jönnétek olyan lánnyal akinek több romával is volt kapcsolata?

Figyelt kérdés
Ismerek egy ilyen lányt, akit most dobott ki a roma barátja.. Most úgy vettem észre, hogy nyitottabb lenne felém, de eddig mindig elutasított ha közeledtem felé. Engem amúgy nagyon zavarna, mert nem tartom jó dolognak ezt a keveredést rassztól függetlenül. Ti elfogadnátok ilyen csajt?

2017. jan. 24. 12:42
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Én csak a saját véleményemet írtam le és azért írtam ki a kérdést, hogy mások is vannak-e akiket szintén zavarna az ami engem. Nem értem mi ebben a kirekesztő, már az elején is írtam, hogy nincs bajom a romákkal, vannak is roma ismerőseim. A kérdést kiírhattam volna bármi más népcsoportra is, viszont mások nem nagyon élnek itt az országban.
2017. jan. 24. 19:26
 22/31 anonim ***** válasza:
0%
Ja, csak az nem tetszik, ha egy csaj, akihez semmi közöd, összejön egy roma pasassal, meg hogy az ilyeneket szerinted helyesen kiteszik ilyen-olyan oldalakra. Valóban nem vagy kirekesztő.
2017. jan. 24. 19:43
 23/31 Clay Morrow ***** válasza:
Soha.
2017. jan. 24. 22:31
 24/31 anonim ***** válasza:
36%
Ennyi rasszista irigy embert mint a kérdező és a legtöbb válaszoló.. Hihetelten.. Az én párom tunéziai félig arab félig néger keverék és nagyon jól megvagyunk, szeretjük egymást. Amikor elutazunk együtt a hazájába, engem még soha nem ért ott semmilyen atrocitás amiatt, hogy én fehér lány vagyok. Ott sokkal toleránsabbak az emberek. Júniusra várjuk a közös gyermekünket párommal és én is arra fogom nevelni, hogy elfogadó legyen ő is, ne ilyen mérgelődő megkeseredett mint a kérdező.:) 23/N
2017. jan. 24. 23:08
 25/31 anonim ***** válasza:
67%
Ne keverd össze a szezont a fäszommal, utolsó. Kicsit azért más gyereket szülni egy tunéziai csávónak, és megint más csontig benyalni egy olyan pinába (mert a szexnek ez is szerves része), ami nemrég Kolompár Achiles ondójától tocsogott.
2017. jan. 25. 13:18
 26/31 anonim ***** válasza:
51%
Több romával is,szép ..Hát öregem akkor nem leszel az esete a csájénak. Ha ő a cigány stílust kedveli ( harsányság ,semmire felvágás,hazudozás, rajoskodás, késelés, bandázás ,agresszív viselkedés stb) és te nem vagy ilyen ,úgyis dobni fog. Vagy megkeres valami ex tezstvír és kérdőre von .
2017. jan. 28. 12:18
 27/31 anonim ***** válasza:
17es előbb tanuld meg melyik szó mit jelent...nációból származó szerintem te se tudod mit jelent.
2017. febr. 5. 16:38
 28/31 anonim ***** válasza:
24 es .....gratulálok mi az ilyet távol tartjuk az országtól te meg aláfekszel....mint zsiga a zsiguli alá
2017. febr. 5. 16:42
 29/31 anonim ***** válasza:
66%

Életem legnagyobb hibáját leírom nektek!

Összejöttem egyszer egy magyar lánnyal szülésbe menekült 16,5évesen felcsináltatta magát. (nem becsúszott félig meddig akart gyerek volt). Az beteg alkoholista szülőktől akart kiszakadni(44 50 évesek voltak mikor született) nővérei is hasonlóan tettek válás is lett a vége mindkettőnél. Na szóval exemnek volt egy lánya. Apuka cigány nem az az alja ilyen vásározó cigányokat képzeljetek el de a fiút a nagyanya nevelte vagyis...kapcsolatuk alatt exem lopott neki otthonról kaját pénzelte. Hülyitette volt közös anyósunkat,hogy ő rendőr lessz szolgálati lakással. 17 évesen korkedvezménnyel összeházasodtak a gyerek születése után pár nappal. A pasi nagyanyjához ment haza az exem a gyerekkel. Nagyi lenyúlta a gyerek után járó pénzeket. Onnan exem haza menekült pasi utána. Előadta akkor már 60 körüli anyósomnak,hogy ő számítógépet javítgat, közben lopott cuccokkal bizniszest. Majd egyszer lelépett gyerekére is szar a feleségére is....aztán elváltak gyerektartást nem fizetett.

Na de milyen nő volt exem? egy sunyi r..., engem levett pénzzel de nagyon rafináltan majd amikor nem adtam neki kölcsön már (kapcsolatban kölcsön ) akkor a gyereket okosította ki, hogy ö vegyen le pénzzel. Szerelmes voltam hülye voltam utolag vettem észre. Elhagytam aztán szivatott játszott velem,hogy minden jó lett volna de van neki más.menjek le menjek haza....mondom öntsünk tiszta vizet a pohárba erre vettem gyűrűt virágot és megvolt a lánykérés (ne kérdezzétek miért) akkor is játszott velem se nem se igen nem volt. Másnap a gyürüt veröemberrel(roma) hozta vissza. Láttam pasival van megnéztem ki az a kocsi elé álltam elütött vonszolt az utcán erre mérgembe lerúgtam a rendszámát és letörtem az antennáját abban kapaszkodtam.

Köv pasiját(magyar) megcsalta akivel megcsalta az börtönbe jutatta (felfüggesztettet megpiszkálta 2hetet volt bent) 2 hét alatt kirabolta a lakását nem fizette be a számlákat.....

Ilyen egy magyar lány aki dakotával összefekszik..

2017. febr. 5. 17:07
 30/31 anonim ***** válasza:
46%
29-es,tanulságos történet. Ha korpa közé keveredsz..
2017. febr. 5. 19:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!