Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti össze jönnétek olyan lánnyal akinek több romával is volt kapcsolata?
Életem legnagyobb hibáját leírom nektek!
Összejöttem egyszer egy magyar lánnyal szülésbe menekült 16,5évesen felcsináltatta magát. (nem becsúszott félig meddig akart gyerek volt). Az beteg alkoholista szülőktől akart kiszakadni(44 50 évesek voltak mikor született) nővérei is hasonlóan tettek válás is lett a vége mindkettőnél. Na szóval exemnek volt egy lánya. Apuka cigány nem az az alja ilyen vásározó cigányokat képzeljetek el de a fiút a nagyanya nevelte vagyis...kapcsolatuk alatt exem lopott neki otthonról kaját pénzelte. Hülyitette volt közös anyósunkat,hogy ő rendőr lessz szolgálati lakással. 17 évesen korkedvezménnyel összeházasodtak a gyerek születése után pár nappal. A pasi nagyanyjához ment haza az exem a gyerekkel. Nagyi lenyúlta a gyerek után járó pénzeket. Onnan exem haza menekült pasi utána. Előadta akkor már 60 körüli anyósomnak,hogy ő számítógépet javítgat, közben lopott cuccokkal bizniszest. Majd egyszer lelépett gyerekére is szar a feleségére is....aztán elváltak gyerektartást nem fizetett.
Na de milyen nő volt exem? egy sunyi r..., engem levett pénzzel de nagyon rafináltan majd amikor nem adtam neki kölcsön már (kapcsolatban kölcsön ) akkor a gyereket okosította ki, hogy ö vegyen le pénzzel. Szerelmes voltam hülye voltam utolag vettem észre. Elhagytam aztán szivatott játszott velem,hogy minden jó lett volna de van neki más.menjek le menjek haza....mondom öntsünk tiszta vizet a pohárba erre vettem gyűrűt virágot és megvolt a lánykérés (ne kérdezzétek miért) akkor is játszott velem se nem se igen nem volt. Másnap a gyürüt veröemberrel(roma) hozta vissza. Láttam pasival van megnéztem ki az a kocsi elé álltam elütött vonszolt az utcán erre mérgembe lerúgtam a rendszámát és letörtem az antennáját abban kapaszkodtam.
Köv pasiját(magyar) megcsalta akivel megcsalta az börtönbe jutatta (felfüggesztettet megpiszkálta 2hetet volt bent) 2 hét alatt kirabolta a lakását nem fizette be a számlákat.....
Ilyen egy magyar lány aki dakotával összefekszik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!