Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti össze jönnétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti össze jönnétek olyan lánnyal akinek több romával is volt kapcsolata?

Figyelt kérdés
Ismerek egy ilyen lányt, akit most dobott ki a roma barátja.. Most úgy vettem észre, hogy nyitottabb lenne felém, de eddig mindig elutasított ha közeledtem felé. Engem amúgy nagyon zavarna, mert nem tartom jó dolognak ezt a keveredést rassztól függetlenül. Ti elfogadnátok ilyen csajt?

2017. jan. 24. 12:42
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
#8 Ja értem, szóval felvállalni már necces, de azért elvárják a teljes toleranciát és szemethunyást. értem.. Azért az ilyen dolgok elég könnyen kiderülhetnek, mivel sokan a facebookra is kiposztolják, hogy éppen kivel vannak együtt, de nem hiszem, hogy különösebben érdekel bárkit is.
2017. jan. 24. 13:27
 12/31 anonim ***** válasza:
46%

"Náci és nőgyűlölő..."

Náci mi? Te zseni :D Fura hogy cigányozni nem lehet de nácizni meg rasszistázni azt igen pedig mindegyik sértő jelző a cigány pedig mindössze egy tény, hogy az illető roma származású.

Manapság nagy divat lett a véleményterrorizmus azaz átestünk a ló túlsó oldalára de én ezt már a holokauszt filmeknél is így gondoltam. Egy melegről/zsidóról/cigányról NEM LEHET rosszat mondani mert azok akik alacsony szellemi szinten vannak egyből előhúzzák a rasszista anti szemita náci nőgyűlölő stb kártyát gondolkodás helyett. És ilyenkor lehet, hogy annak van igaza aki nem szereti a cigányokat de nem mondhatja sőt még az ő kva anyját! Igaz már 20x meglopták megkéselték de NEM NEM egy szót sem lehet mondani rá mert igenis van 100 ezerből 10 normális és bizony ezzel aztán nagyon sérted az ő jogaikat.

Mindenkinek az a véleménye amit akar, joga van véleményt alkotni ugyan ki nem mondhatja a fent említett álszent okok miatt de ha ő nem akar ilyen lánnyal kezdeni akkor nem kezd és kész. Kérdezett minket mi összejönnénk-e? Nem véletlenül mondja itt mindenki, hogy nem. De nyugodtan süss rám is valami skarlát bélyeget engem aztán rohadtul nem érdekel :D

2017. jan. 24. 13:32
 13/31 anonim ***** válasza:
24%
Fordítva ülsz a lovon. Nem az a baj, hogy a nő volt-e már cigánnyal, hanem az, hogy te egy kirekesztő barom vagy.
2017. jan. 24. 14:49
 14/31 anonim ***** válasza:
33%
A kérdező egy honlapra akarja tenni a romával lefekvő lányokat? Ez normális szerinted? Nincs benne egy kis nácika sem? Egy csepp?
2017. jan. 24. 15:41
 15/31 A kérdező kommentje:

"A kérdező egy honlapra akarja tenni a romával lefekvő lányokat? Ez normális szerinted? Nincs benne egy kis nácika sem? Egy csepp?"

Nem írtam egy szóval sem, hogy én tennék fel rá bárkit is..:) Amúgy vannak ilyen honlapok több is. Akár még te is felkerülhetsz rájuk valamikor.

2017. jan. 24. 15:47
 16/31 A kérdező kommentje:
Amúgy vicc, hogy itt sokan azért védik a roma hapsikkal kavaró nőket, mert ők maguk is azok...:) Mint a kedves 84%-os válaszoló is (#3-as válasz) aki priviben megírta nekem, hogy neki 2 éve roma párja van és hogy az mennyivel jobb mint a magyarok akikkel addig volt... Hát gratulálok neki és a többi ilyen szemléletű nőnek is. De azért nem ártana ha maradnátok is a roma hapsiknál akkor már végleg, nem ám, hogy aztán visszafaroltok a magyarokhoz, ha a roma pasi kidobott.. és akkor már jó lesz a magyar is eltartani a gyereket stb, mert több ilyen nőt is ismertem.
2017. jan. 24. 16:31
 17/31 anonim ***** válasza:
48%

Ne aggódj, veled eszembe se jutna szóba állni - legyél bármilyen nációból származó. :D

2017. jan. 24. 16:33
 18/31 anonim ***** válasza:
69%
Há álig hásznált ásszony óccsón eládó. Eskü nem lopott tezsvír. A mejjénél kő beindítani. xDDDDD
2017. jan. 24. 16:52
 19/31 anonim ***** válasza:
90%

Azért milyen vicces hogyha az a kérdés hogy össze jönnétek e roma lánnyal, akkor a válaszolók többsége azt mondja igen, de ha az a kérdés hogy össze jönnétek e olyan lánnyal akinek volt roma barátja, akkor a válaszolók nagytöbbsége egyértelműen nemet mond.

Hogy is van ez?

Kérdező neked meg üzenem hogy a privát üzenet az privát üzenet, de ha már itt tartunk akkor itt is vállalom hogy ezerszer inkább egy jólelkű roma, mint egy ilyen gyűlölködő, elvakult -nemis tudom minek nevezzelek- mint te :)

2017. jan. 24. 16:58
 20/31 anonim ***** válasza:
0%

Persze, ha egy magyar nő jön össze roma, ázsiai meg fekete férfival az igénytelen, meg minden, csak nem jó, de ha egy magyar férfinak tetszik egy roma, fekete, ázsiai nő, meg össze is jön vele, az nagy király. Persze utóbbiakat sem mindenki előtt vállalják fel. Szerintem is kirekesztő meg undorító viselkedés ez, és inkább téged, meg a hasonló lelkületű rasszistákat kéne mutogatni, hogy mindenki tudja, kiket kell elkerülni.

Egyébként eléggé nem kivehető a kérdésben, hogy mi van. Ha nem "fogadod el" a csajt akkor minek közeledsz felé?

2017. jan. 24. 19:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!