Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes férfiak miért probléma, hogy ha egy lány még szűz?
Hát ebből kell kihoznom a legtöbbet. Általában elégedett vagyok az életemmel. Néha belegondolok, milyen lenne ha... de inkább nem.
Változtatni nem tudok. Nem tudom befolyásolni, hogy mit érzek. Meg tudnám azt csinálni, hogy ötödik randin rettegve és sírva hagyom, hogy egy idegen megdugjon, de ez valahogy nem vonz.
Szétcseszni mások kedvét?
De hát megosztjuk őszintén a gondolatainkat a témával kapcsolatban. A valóságban is az a normális, ha nem a viráglelkűek érzékenységére figyelünk, hanem hogyha a kegyetlen valósággal próbáljuk az embereket szembesíteni. Hosszú távon ez a kifizetődőbb, nem az hogy "ne bántsuk meg mások érzéseit". Pláne ismeretlenekét. Majd a szüleim, évtizedes jó barátom vagy a szerelmem érzékenységét talán nem fogom megbántani. De általában a valóság kimondása előbbre mozdítja az embereket.
Rövid távon lehet hogy szar lesz neked és mérges leszel ha egy másik ember elmondja neked értelmesen az általa vélt igazságot, de hosszabb távon az értelmes ember talán kicsit szívére veszi és tanul belőle. Néha. De már ha csak néha, az is király
24:
Nem mindegy hogy valaki értelmetlenül, agyatlanul annyit mond a másiknak hogy "te sz ar/buta/hülye/ge-.ci/bunkó vagy", vagy pedig leírja tíz sorban a gondolatait.
Én nem neked rontottam és nem a kérdezőnek rontottam. Hanem elmondtam a témával kapcsolatban a gondolataim. Neked mik a gondolataid azzal kapcsolatban hogy a kérdező 24 évesen szűz? (Értsd: Nem rólam, hanem a témával kapcsolatban. Ne rólam beszélj, hanem a témáról amiről beszélünk)
A legtöbb neurotipikus férfinak probléma, ha egy lány még szűz. Nekem nem probléma, sőt kifejezetten előnyösnek és vonzónak tartom.
Tudtommal a szűz lányok szeretethiányosak és sokkal tisztábbak, őszintébbek, odaadóbbak, nyitottabbak, kedvesebbek a nem szűz lányoknál. És egy ilyen lány megérdemli azt a rengeteg szeretetet, odafigyelést, törődést, amire vágyik.
A férfiak, akik szerint ez probléma, egy párkapcsolatban csak akkor érzik jól magukat, ha nem kell küzdeniük és törődniük a másikkal. Pedig valójában egy nem szűz lány is legalább ennyi tiszteletet érdemel. Habár személy szerint jobban bejönnek nekem a szűz lányok. Bevallom, nem igazán van tapasztalatom szociális szexuális egyéb téren, valahogy engem mindig elkerültek az efféle dolgok és csak a félelem meg a rettegés maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!