Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyes férfiak miért probléma,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes férfiak miért probléma, hogy ha egy lány még szűz?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok, és még nem találkoztam olyan férfival, akit ez ne zavart volna. Miután megemlítettem, rögtön nem is érdekeltem őket. Kb. mintha nemi beteg lennék.
2017. jan. 21. 12:54
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
26%
Ha nem vagy bányarém, akkor miért lenne ez gáz?
2017. jan. 21. 16:29
 12/28 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező, egy jó tanács: fogadd el. A helyzetedben vagyok. Mindig a szűz pasik sírnak itt, hogy de nehéz nekik. Nőként sokkal nehezebb, mert a férfiak képtelenek várni. Vadidegenekkel dugni meg... nem tudom, megalázó.

Tényleg, fogadd el, találd meg másban a boldogságot.

2017. jan. 21. 16:46
 13/28 anonim ***** válasza:
5%

12:

Ja, csak a szűz férfiak nem akarnának várni hónapokat. AKkor a szűz nők minek? Meg milyen vadidegenek? Felnőtt emberek vagytok.

Randizol valakivel mondjuk 5 alkalommal fejenként 3-4 órát, amikben nagyrészt beszélgettek. Annyi alapján nem tudod eldönteni hogy milyen ember a másik, mennyire kedveled és hogy lefeküdnél-e vele?

"Nőként sokkal nehezebb"

Ez pont olyan rinyálás, mint amit szerinted a szűz pasik csinálnak. Akkor magadon változtass, ha szerinted ilyen nehéz. A legfontosabb: Ne akarj hónapokat várni.

Ha nehéz, akkor könnyítsd meg a dolgot :)

2017. jan. 21. 22:28
 14/28 anonim ***** válasza:
4%

12:

Neked gondolom még az is vadidegen, akivel már volt 1 hónap alatt 10 randitok mondjuk egymással, már csókolóztok és nagyon jól érzitek magatokat.

2017. jan. 21. 22:29
 15/28 anonim ***** válasza:
0%
Az 1. oldalon miért pontozták le ennyire az összes választ? Mind rossz? Semmi sem jó? :D Az ilyen debil felhasználókat, akik csak a piros kezet nyomkodják gondolkodás nélkül, miért nem tiltják az adminok?
2017. jan. 21. 22:33
 16/28 anonim ***** válasza:
25%

15:

Mert azok akik arról mernek írni, hogy talán a lány is ludas abban hogy még szűz, vagy hogy valahol tényleg gond az, hoyha egy egészséges felnőtt ember, egészséges testi vágyakkal ennyi idősen még szűz, azok mindig rossz/gonosz/undorító emberek.

2017. jan. 21. 23:09
 17/28 anonim ***** válasza:
0%
#16: Tényleg. Lassan minden kérdésnél azt látni, hogyha valaki bármi negatívat is mer írni egy nőről, akármilyen értelmes formában is, azt durván lepontozzák. Aki meg bevág egy általánosító szöveget a férfiakról, azt fel.
2017. jan. 21. 23:22
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látom a menő férfiak, akiknek nem volt hova menni szombat este itt hisztizték ki magukat :D Ne vedd magadra kérdező.
2017. jan. 22. 00:10
 19/28 anonim ***** válasza:
81%

Öt alkalom után még a lakásomba sem engedném be.

Nyilván ha 15 évesen kezdtem volna igen. De mondom, ehhez hozzá szoktam már. Nem tudom a világot megváltoztatni. Ez van, ezt kell szeretni.

2017. jan. 22. 00:19
 20/28 anonim ***** válasza:
0%

18:

Mondj ennél értelmesebbet. Nem járok bulizni és a barátaimmal ritkán találkozom és nem pont szombat este. Tehát emiatt a véleményem szart sem ér, én egy lúzer vagyok és soha senki ne hallgasson rám.

MOST NÉZZ A TÜKÖRBE ÉS MONDD HOGY EZT KOMOLYAN GONDOLTAD. Te normális vagy? Te a valóságban is így beszélsz emberekkeL?

19:

Világos. Tudom milyen az ha az ember már bele van szokva egy életstílusba. Ha te így jól érzed magad és tényleg boldog vagy (amikor a tükörbe nézel és csak magadban vagy), akkor oké.

Ha pedig nem vagy boldog, akkor változtass a dolgon.

Sajnos az én húgom is hozzád hasonló lány, aki 22 éves létére szűz. Neki közben kb alig vannak barátai és emberi kapcsolatai és sehová nem jár el szinte a munkahelyén kívül. Amikor ő mondja nekem az ilyen dolgait, akkor is csak egyszerűen kicsit szomorú leszek, hogy ilyen gátlásos emberek léteznek a Földön, akik nem tudják olyan alapvető és normális módon élvezni az életet. És itt most közel sem az össze-vissza kefélésről beszélek, vagy ilyesmi. Mondom, én sem tartom magam kifejezetten Casanovának vagy macsó nőcsábásznak. Most csak a normális dolgokra gondolok.

2017. jan. 22. 00:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!