Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes férfiak miért probléma, hogy ha egy lány még szűz?
Kérdező, egy jó tanács: fogadd el. A helyzetedben vagyok. Mindig a szűz pasik sírnak itt, hogy de nehéz nekik. Nőként sokkal nehezebb, mert a férfiak képtelenek várni. Vadidegenekkel dugni meg... nem tudom, megalázó.
Tényleg, fogadd el, találd meg másban a boldogságot.
12:
Ja, csak a szűz férfiak nem akarnának várni hónapokat. AKkor a szűz nők minek? Meg milyen vadidegenek? Felnőtt emberek vagytok.
Randizol valakivel mondjuk 5 alkalommal fejenként 3-4 órát, amikben nagyrészt beszélgettek. Annyi alapján nem tudod eldönteni hogy milyen ember a másik, mennyire kedveled és hogy lefeküdnél-e vele?
"Nőként sokkal nehezebb"
Ez pont olyan rinyálás, mint amit szerinted a szűz pasik csinálnak. Akkor magadon változtass, ha szerinted ilyen nehéz. A legfontosabb: Ne akarj hónapokat várni.
Ha nehéz, akkor könnyítsd meg a dolgot :)
12:
Neked gondolom még az is vadidegen, akivel már volt 1 hónap alatt 10 randitok mondjuk egymással, már csókolóztok és nagyon jól érzitek magatokat.
15:
Mert azok akik arról mernek írni, hogy talán a lány is ludas abban hogy még szűz, vagy hogy valahol tényleg gond az, hoyha egy egészséges felnőtt ember, egészséges testi vágyakkal ennyi idősen még szűz, azok mindig rossz/gonosz/undorító emberek.
Öt alkalom után még a lakásomba sem engedném be.
Nyilván ha 15 évesen kezdtem volna igen. De mondom, ehhez hozzá szoktam már. Nem tudom a világot megváltoztatni. Ez van, ezt kell szeretni.
18:
Mondj ennél értelmesebbet. Nem járok bulizni és a barátaimmal ritkán találkozom és nem pont szombat este. Tehát emiatt a véleményem szart sem ér, én egy lúzer vagyok és soha senki ne hallgasson rám.
MOST NÉZZ A TÜKÖRBE ÉS MONDD HOGY EZT KOMOLYAN GONDOLTAD. Te normális vagy? Te a valóságban is így beszélsz emberekkeL?
19:
Világos. Tudom milyen az ha az ember már bele van szokva egy életstílusba. Ha te így jól érzed magad és tényleg boldog vagy (amikor a tükörbe nézel és csak magadban vagy), akkor oké.
Ha pedig nem vagy boldog, akkor változtass a dolgon.
Sajnos az én húgom is hozzád hasonló lány, aki 22 éves létére szűz. Neki közben kb alig vannak barátai és emberi kapcsolatai és sehová nem jár el szinte a munkahelyén kívül. Amikor ő mondja nekem az ilyen dolgait, akkor is csak egyszerűen kicsit szomorú leszek, hogy ilyen gátlásos emberek léteznek a Földön, akik nem tudják olyan alapvető és normális módon élvezni az életet. És itt most közel sem az össze-vissza kefélésről beszélek, vagy ilyesmi. Mondom, én sem tartom magam kifejezetten Casanovának vagy macsó nőcsábásznak. Most csak a normális dolgokra gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!