Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Online társkeresőn vannak olyan férfiak akiknek jobb a kommunikációs képességük mint egy sültkrumplinak?
Nekem ellentétes tapasztalataim vannak. Hamar átcsapott mindenkivel smaltalkba a beszélgetésünk, ha nem erőltettem meg magam. Így viszont elég egyoldalúnak és unalmasnak érzem a dolgot.
A legtöbb nő csak kitesz egy előnyös képet, hátradől, és ennyi. Még a bemutatkozásnál sem erőltetik meg magukat. Bár meg tudom érteni, így is százával kapják a leveleket, akkor meg minek fáradni.
Természetesen vannak.
Én éppenséggel nem is igazán értem, hogy miért társkeresőn ismerkednek azok, akik szerény kommunikációs képességekkel rendelkeznek, hiszen ez alapvetően egy verbális műfaj: azzal lehet(ne) felkelteni valakinek a figyelmét, amit és ahogy ír valaki önmagáról. A gyakorlat azonban nem ez, de hagyjuk is...
Ettől függetlenül azért vannak olyanok, akik képesek egész, bővített mondatokban kommunikálni; ismerik az írásjeleket; az alany-állítmány egyeztetésének alapvető szabályait; sőt, még a kis- és nagybetűket is jól alkalmazzák. Továbbmegyek: még olyanok is vannak, akik a leírt betűket tartalommal is képesek megtölteni, egészen messzemenőkig, akár finom stilisztikai árnyalatokkal is operálva.
Mivel ez nálam társkeresős ismerkedéseim során bemeneti követelmény volt, ezért biztosan ki merem jelenteni, hogy vannak ilyen emberek társkeresőn, hiszen legalább tucatnyi ilyen emberrel ismerkedtem meg (bár néhányukkal baráti, ismerősi kapcsolat alakult ki hosszú távon az ismerkedésből).
A párom ugyan nem társkeresőn ismertem meg, de ő is fent volt több társkeresőn, mielőtt összejöttünk és ő is képes kommunikálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!