Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik szöveggel jobb ismerkedni? Ez kamu vagy tényleg működik?
Láttam az interneten videókat ahol egy full átlagos srác odamegy a nőkhöz és ilyesmiket kérdez (angolul): megadod a számod? van barátod? mi a neved? és a csajok nem koptatják le, nem tudom hogy ez most csak a kamera vagy a videó miatt van.
Én meg egy időben így mentem oda, de engem lekoptatnak. Egy ideje már csak úgy szoktam ha észreveszek valamit amire tudok kérdezni:
- De jó ez a tetoválás hol csináltattad
- Orvosi rendelőben: Te is ide vársz?
- Kondiban ha bénázik: segítek megmutatom hogy kell, ha úgy látom már régóta edz: segíts nekem mert még nagyon kezdő vagyok
- Pályaudvaron, buszmegállóban: nem láttad az XY buszt elment már?
- Vagy ha például fotózik egy lány bárhol: Hova kerülnek fel ezek a képek?
Szóval a lényeg, hogy ez a csávó, olyan szituációban is oda ment a nőkhöz ahol én semmit nem veszek észre illetve tudnék mondani. És ez elég gagyi duma hogy add meg a számod hiszen nem is beszéltek előtte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!