Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket mennyire riasztana el, ha egy lány egyáltalán nem borotválkozna?
Mármint nem csak ott lent, hanem a lábát meg a hónalját se.
25/L
#4 ezen amúgy én is ki szoktam akadni :D ugyanaz, mint mikor majdnem minden filmből/sorozatból kihagyják a menstruációt, mintha nem is létezne. Hermione-nak se jött meg amíg mindenféle erdőkben bandukoltak, sőt Katnissnek sem (és a többi női karakternek)... Ezek nekem annyira szemet szúrnak. De Persze Katniss is teljesen szőrtelen volt, nyilván volt rá lehetősége.
Engem 12 évesen csúfoltak fiúk azért, mert nem borotváltam a hónaljam. Nem azért, de ők meg dönthetnek úgy hogy életükben nem fogják borotválni és senkinek semmi baja nem lenne vele. Konkrétan 11 évesen jött meg nekem először, eddig tartott a gyerekkorom. Utána meg csak nyűg, hogy a társadalomnak megfeleljen az ember lánya. Mert hát az nem nő aki nem csupasz mindenhol és állandóan.
16-os mit nyavalyogsz már itt..Nyilván a filmek a valóságot ábrázolják úgy gondoltad? Akkor a férfiak mit szóljanak ha ilyen filmbéli kockahas gyúrmahuszárokkal kell felvenni a versenyt ,akik lelődöznek egymagukban egy hadsereget, és elvernek puszta kézzel 5 késes támadót?
De semmi nem kötelező, ne borotválkozz sehol ,nem kötelez rá semmilyen törvény. Majd találsz olyan férfit, aki így is szeret ugyebár, álá nátúr. Csak akkor ne várj el tőle se semmi külsőleges beavatkozást az alap fürdésen kívül.
16
De Harry,meg Ron se kakkantot a tiltott rengetegben,még akkor se,mikor jöttek az acromantulák:D
Hermione értette a mágiához. Ő tudott tampont varázsolni.
Hogy a kérdésre is válaszoljak:
Nem lenne kizáró ok. Attól még lehet jó ember.
Csak valószínűleg elmenne a kedvem a szextől,mikor kéjesen elfeküdne az ágyon és a karjait felemelve előugranának Bodriék...
Puncin nem annyira zavarna,karon meg lábon se,ha nem fekete.
De hónaljon...ott valamiért nagyon tud.
De ez önkéntelen.
Én is olyan pasit keresek épp, aki elég felvilágosult ahhoz, hogy belássa, beteges, hogy a társadalom teljes simaságot vár el a nőktől szempillától lefelé.
Cak jó körökben kell mozogni;)
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!