Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol vannak a kedves lányok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak a kedves lányok? Akik tudnak mosolyogni, nem csak flegmázni pofákat vágni. Régen sok ilyennel találkoztam. Mi lett velük?

Figyelt kérdés

2017. jan. 15. 19:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Férjnél vannak vagy külföldön kubikolnak.
2017. jan. 15. 19:22
 2/10 anonim ***** válasza:
Elkeltek, elnyomta őket a társadalom, nincs miért mosolyogniuk.
2017. jan. 15. 19:33
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Már nincsenek olyan férfiak, akik miatt mosolyogni tudnának.

Talán adj nekik okot rá!

Mifelénk bolondnak tartják, aki ők nélkül vigyorog egész nap.

2017. jan. 15. 19:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Minek mosolyogjak a semmin? Meg is fájdulna a szám ha egész nap megállás nélkül csak műmosolyokat kellene vágnom. Csak, mert a férfiak ezt várják el.

Akkor pasik, ti miért nem mosolyogtok egész nap, ok nélkül?

2017. jan. 15. 19:44
 5/10 BlackSword ***** válasza:
50%
édes naiv közlegény... a nők olyanok, mint a parkoló... A jobbak már foglaltak, ami meg maradt az vagy rokkant, vagy fizetős...
2017. jan. 15. 20:02
 6/10 anonim ***** válasza:

Egyébként én egy ilyen lány vagyok. Sok éve nagyon sok rossz dolog történt az életemben, és úgy tettem túl magam rajta, hogy nagyon pozitív szemléletem lett.

És tényleg félelmetes, hogy kevés az ilyen lány! A férfiak teljesen le vannak döbbenve mikor pl. egymás elé lépünk és kicsit nevetve visszalépek hogy jaj bocs gyere csak. Úgy vigyorognak rám mintha valami szépségkirálynő lennék pedig sztem teljesen átlagos nő vagyok.

Kérdésedre válaszolván - tényleg vagy elkeltek, vagy külföldön... de nem lehetetlen még találni! Tudatosan keresd őket, igyekezz olyan társaságba járni és biztos lelsz párat.

2017. jan. 15. 20:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Prostik lettek.
2017. jan. 15. 20:14
 8/10 anonim ***** válasza:
A nőknek, tudod, vannak problémáik, félelmeik, rossz hangulatuk, és nem az a legfőbb dolguk, hogy minden idegenre rávigyorogjanak. Egyébként meg sok nőismerősöm mondta, hogy ügyintézés meg rohangálás közben, amikor el vannak foglalva a gondolataikkal nem figyelik az arcukat, és vannak, akik ilyen semleges, "flegma" arcot vágnak, meg vannak, akiknek derűsebb a mimikája, pedig nem is figyeli. Na, aztán az utóbbi csoportot mindig megtalálják a kéregetők, a kérdezősködők, a pasik, akik azt hiszik, pont nekik mosolyog (nem vicc, van ilyen).
2017. jan. 15. 21:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Én is mosolygós lány vagyok. Ahogyan az egyik válaszoló írta, kemény dolgokon mentem át, és pozitív életszemléletem lett Metrón is mosolyogni szoktam, és vidáman nézelődni. Nagyon furán szokott rám nézni a sok depis ember. :D
2017. jan. 16. 01:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Hol vannak a normalis,tisztesseges fiuk/ferfiak? Tenyleg ennyi ujhullamu b.u.z.i. van? 23evesen ugy erzem magam,mint a sajat oreganyam. Nincs egy tisztesseges ferfi sem. Mondjuk a pakliban benne van,h en vok a hulye,de ennyiszer?!
2017. jan. 16. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!