Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak találkoztam egy szimpatikus lánnyal, viszont ilyen ápolatlan szegény szaga van?
Ha fogsz vele járni, akkor férfiként felajánlhatod neki (persze fokozatosan), hogy festesz szobát (nőként én is meg tudom csinálni, nem nehéz), de előtte meg lehet kezelni azt a fáz falat, ha nedves, mert sajnos ettől lehet.
De: azért érdemes minden lakásban naponta min. 3-szor szellőztetni, még télen is, főleg konyhát is, ha ott éppen olajosan sütnek. Sok háziasszony nem figyel arra, hogy az olajos gőz mennyire megy bele az előszobában található kabátokba, cipőkbe, s azt ki se nagyon lehet mosni.
Mi a mano az a szegeny szag?
Ez olyan mint az oreg szag?
Ha egy értékes ember, akkor mit zavar Téged, hogy milyen szagú ruhája van? Milyen körülmények között él?
Ha valaki szegény, az egy állapot amiből simán ki tudod emelni, veszel neki új ruhát és nem lesz többet dohos szagú. Megértelek abban, hogy ez zavar téged, de ezen könnyen lehet változtatni....kérdés, hogy akarsz-e?!
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!