Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak találkoztam egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak találkoztam egy szimpatikus lánnyal, viszont ilyen ápolatlan szegény szaga van?

Figyelt kérdés
Neten megismerkedtem egy nővel, aranyos, csinos stb viszont mikor megöleltem az a tipikus ápolatlan szegény szag csapta meg az orrom és végig érezem, nem mosatlan vagy valami szag ez, hanem ez a tipikus szegény szag, ami a rossz körülmények között élő emberek viselnek magukon. Tudtam nagyon jól hogy nagyon rossz anyagi helyzetbe vannak, de emiatt ilyen szagnak kell lennie?
2016. febr. 11. 23:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
23%
Fürgyééé leee!
2016. febr. 11. 23:16
 2/14 RRR ***** válasza:
61%
hozd fel a "jó" szintre
2016. febr. 11. 23:17
 3/14 anonim ***** válasza:
74%
persze, ez a közmunka mellé a közszag. nem tudtad? ez is balogzoltán miniszterúr talámánya. így könnyebb beazonosítani a közmunkásokat.
2016. febr. 11. 23:24
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Penészedhet a lakás, a ruháit rossz helyen tárolja, régi bútorok között él,100 éves, régi cuccok vannak nála állandóan, de ha nem belőle jön a szag, csak a ruháiból, az nem olyan nagy tragédia, ezt finoman lehet közölni.
2016. febr. 11. 23:27
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Pl. így: "Büdös a ruhád, mossad ki"
2016. febr. 11. 23:28
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha fogsz vele járni, akkor férfiként felajánlhatod neki (persze fokozatosan), hogy festesz szobát (nőként én is meg tudom csinálni, nem nehéz), de előtte meg lehet kezelni azt a fáz falat, ha nedves, mert sajnos ettől lehet.

De: azért érdemes minden lakásban naponta min. 3-szor szellőztetni, még télen is, főleg konyhát is, ha ott éppen olajosan sütnek. Sok háziasszony nem figyel arra, hogy az olajos gőz mennyire megy bele az előszobában található kabátokba, cipőkbe, s azt ki se nagyon lehet mosni.

2016. febr. 11. 23:47
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Mi a mano az a szegeny szag?

Ez olyan mint az oreg szag?

2016. febr. 12. 00:16
 8/14 anonim ***** válasza:
Én meg konyhán dolgozom, és amiatt vagyok büdös.
2016. febr. 12. 01:15
 9/14 anonim ***** válasza:
68%
Milyen a szegény szag? Sajnálom szegény lányt. Sose tudhatod miért került abba a helyzetbe, amibe van. :(
2016. febr. 12. 04:16
 10/14 anonim ***** válasza:
63%

Ha egy értékes ember, akkor mit zavar Téged, hogy milyen szagú ruhája van? Milyen körülmények között él?

Ha valaki szegény, az egy állapot amiből simán ki tudod emelni, veszel neki új ruhát és nem lesz többet dohos szagú. Megértelek abban, hogy ez zavar téged, de ezen könnyen lehet változtatni....kérdés, hogy akarsz-e?!

38F

2016. febr. 12. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!