Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak találkoztam egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak találkoztam egy szimpatikus lánnyal, viszont ilyen ápolatlan szegény szaga van?

Figyelt kérdés
Neten megismerkedtem egy nővel, aranyos, csinos stb viszont mikor megöleltem az a tipikus ápolatlan szegény szag csapta meg az orrom és végig érezem, nem mosatlan vagy valami szag ez, hanem ez a tipikus szegény szag, ami a rossz körülmények között élő emberek viselnek magukon. Tudtam nagyon jól hogy nagyon rossz anyagi helyzetbe vannak, de emiatt ilyen szagnak kell lennie?
2016. febr. 11. 23:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ajándékozd meg Valentin napra egy parfümmel.
2016. febr. 12. 09:37
 12/14 anonim ***** válasza:
46%
Kedves kérdező nekem ebből az jön le hogy már kapásból fenntartásokkal kezelted a hölgyet, más különben nem erősítetted volna meg ennyire azt, hogy az illető szegény, amire csak egyfajta ürügyként próbálod felhozni, hogy éppen milyen illat áradt belőle. Nem ismerjük, a leányzót nem tudjuk, hogy milyen körülmények között él és azt sem hogy miért hogyan került ebbe a helyzetbe. Netalán hogy tehet e róla egyáltalán, de úgy gondolom, hogy egy kapcsolatban ez a legkisebb gond. Ha szereted, ez fog téged legkevésbé zavarni. Szerintem hagyd békén szerencsétlen lányt.
2016. febr. 12. 14:33
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem akkor szokott "szegény szagú" lenni a kabátom, amikor olyan buszjáratokat és villamosokat használok, amire minden hajléktalan és cigány felszáll.
2016. febr. 12. 15:21
 14/14 anonim ***** válasza:
73%

Dohos szagra gondolsz? Az valószínűleg azért van, mert nedves a fal a lakásában, amivel igazából nem nagyon tud mit kezdeni. Pontosan az anyagi helyzete miatt, az ilyen falaknál általában semmilyen szigetelés nincs, azt megcsináltatni pedig horribilis költség.

Laktam én is ilyen lakásban, gyűlöltem, költöztem is, amint lehetett. Csak ugye albérletnél könnyebb, mint esetleg saját lakásnál. Mert semmilyen öblítő, se parfüm igazából nem fedi el azt a szagot, ha egyszer beitták a ruhák.

2016. febr. 13. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!