Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezhet két egyforma ember a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet két egyforma ember a világon, vagy ha későn találkoztam azzal, akivel minden stimmelne, fogadjam el, hogy lecsúsztam róla?

Figyelt kérdés
Nem jó akárki, soha nem mentem bele csak azért egy kapcsolatba, hogy legyen valakim, számomra soha nem volt pálya az egyéjszakás kaland vagy a szexkapcsolat, két párkapcsolatom volt, de egyik sem életre szólt, leléptek, tanultam mindkettőből, fejlesztettem az önismeretemet. Mások szerint sem vagyok egy bányarém sem külsőre sem belsőre. Nem járok csukott szemmel, de évek teltek el a második exem óta, mire találkoztam valakivel, akiben, ahogy jobban megismertük egymást, mindent megtaláltam, amit addig a férfiakban kerestem, és úgy érzem, ha hamarabb találkoztunk volna, minden simán és gördülékenyen alakulhatott volna köztünk, csak neki pont akkor lett valakije, amikor mi találkoztunk, így fel sem merült, hogy több legyen köztünk, én pedig nem vagyok az a típus, aki kikezd valakivel, akinek van valakije, akkor sem, ha nem házas és nincs gyereke, csak kapcsolatban él.
2016. ápr. 15. 09:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
67%

Ha nem vagy az az ember, akkor mi a kérdésed? Ha nem akarod szándékosan szétválasztani őket, akkor nyilván el kell fogadnod, hogy ez a helyzet, tehát nem értem mit vársz, mit mondjunk?

Legyetek barátok, de ha képtelen vagy így gondolni rá, akkor hagyd inkább ezt a kapcsolatot, mert addig nem fogsz mást sem találni és megkeseredett egyedülálló leszel...

2016. ápr. 15. 10:01
 2/16 anonim ***** válasza:
69%
2 egyforma biztos hogy nem létezhet. Amúgy ezt csak Te érzed így, hogy totál egymáshoz illetek. Ha a pasi is így gondolná,már Te feküdnél mellette a csaj helyett.
2016. ápr. 15. 10:01
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer rólam is lecsúszott valaki, mert benne maradt a semmilyen párkapcsolatban, pedig nyilvánvaló,hogy ő volt a lelki társam, és egy rossz szót nem tudtam róla mondani, pedig mindenkit agyonkritizálok.

Ő is tudta hogy velem kellett volna lennie, de akkor épp kapcsolatban volt, így az egésznek annyi.

2016. ápr. 15. 10:05
 4/16 anonim ***** válasza:
67%
Miert kell egyformanak lenni? Ezt sose ertettem, nehany fontos dolog egyezzen ugy gondolom eleg.
2016. ápr. 15. 10:20
 5/16 A kérdező kommentje:

Nem társkeresési céllal találkoztunk, csak semleges közegben. Úgy viselkedik velem, mint még senki, az exemi sem, a családom sem, és nekem nagyon jólesik, ahogy viselkedik velem. Figyel rám, ő keresi a társaságomat inkább, meglepően sokat tud rólam.

Nekem pont egy ilyen emberre lenne szükségem párként, amilyen ő, de nem ismerek még egy ilyet. Bárcsak lenne belőle még egy...

Nem vagyok már tini csitri, elmúltam 30, de vele mást érzek, mint korábban az exeimnél.

2016. ápr. 15. 10:23
 6/16 anonim ***** válasza:
84%

Néhány dolgot fontos tisztázni. Ha valóban fejlesztetted az önismereted, akkor már nyert ügyed van. Egy JÓ kapcsolatra meg kell érni!

És az önismeret fejlődése okozza azt, hogy olyan embert "vonzottál be", aki azt nyújtja, amire szükséged van. De ez még nem azt jelenti, hogy ő a megfelelő személy, hanem azt, hogy már tudod, mire vágysz. Ez az, amit célszerű tudatosítani, hogy mit nyújt számodra, amit mások nem, mire van igényed egy kapcsolatban. Ha ezzel tisztában vagy, akkor idővel meglesz a megfelelő személy is!

Az önismeret fejlődése ugyanis nem egy véges dolog, hanem folyamatos, élethosszig tartó folyamat. Most tartasz éppen valahol, ami egy fejlettebb szint, mint a korábbi, hiszen már tisztában vagy azzal, hogy mire van szükséged egy kapcsolatban. Ez nagyon jó irány! De innen még van tovább is - ez tapasztalat! Az is nagyon pozitív, hogy nem elégszel meg azzal, hogy megkapod, amire vágysz, hanem még az optimális körülményeket is "elvárod". Tehát, ha úgy tetszik MÉG MAGASABBRA kell tenned a lécet: nyújtsa azt, amire vágysz, plusz legyen független, téged akarjon, stb. Hidd el, ha mindezt elvárod, akkor meg is fogod kapni. Persze nehéz elengedni valakit, aki jobb, mint az eddigiek és nehéz elhinni, hogy lehet még ennél is jobb! De lehet, én megtapasztaltam. Csak idő kérdése, és onnan, ahol most tartasz, nem is hosszú idő. ;)

2016. ápr. 15. 10:57
 7/16 anonim ***** válasza:
51%
Ne parazz lesz meg ilyen csak nyitott szemmel. :) mindenkivel probald ki, akar itt is es ha rad irok irj vissza szepen. :D
2016. ápr. 15. 10:58
 8/16 A kérdező kommentje:

Nyitott szemmel járok, csak olyan érzésem van, mint aki célba ért és vége a versenynek, elértem a célszalagot, nincs motivációm tovább keresgélni, és nem is parázok emiatt. Ez is furcsa, mert korábban mikor valami nem jött össze vagy elhagytak, egyáltalán nem ezt éreztem. Most csak ürességet érzek, kivéve, amikor vele beszélgetek, mert akkor egy magasabb szinten érzem magam, és amikor valami közös dolgunk van, a legjobbat hozzuk ki egymásból.

Nem tudom jobban elmagyarázni, szóval elnézést ha hülyén fogalmazok, de olyan, mint hogyha a lelkeink párkapcsolatban lennének egymással, csak a fizikai síkon nem teljesülne be. És valahol a testem is akarná, hogy együtt legyünk, ami nyilván természetes vágy, de a lelkem meg nem vágyik másmilyenre, és ezért van bennem ez az érzés.

2016. ápr. 15. 11:36
 9/16 anonim ***** válasza:
Ha ez így van, akkor mielőbb szakítsd meg vele a kapcsolatot, mert csak magadat kínzod. Ott fogsz sírdogálni meg nyálcsorgatni a kispadon, hátha egyszer lecserél a nőjére? Annyira már nem vagy fiatal, hogy erre elcseszhesd az idődet. És csak úgy fogsz tudni másra koncentrálni ha nem lesz a szemed előtt a szerinted tökéletes. Csak szólok hogy olyan nincs. Te ruhazod fel ezzel az illúzióval. És olyan sincs hogy az egyetlen igazi nagy Ő. Sok ember van, akik többé vagy kevésbé illenek hozzád. Olyan is van aki nála jobban illik hozzád, csak még nem tálaltad meg. Keresd meg azt, akinek te lehetsz az első és az egyetlen.
2016. ápr. 15. 12:25
 10/16 A kérdező kommentje:

Összeköt minket a munka is, azt meg nem akarok váltani, nem akarok újból előlről kezdeni felépíteni mindent, főleg, hogy most anyagilag nem engedhetem meg magamnak, hogy kockáztassak. Eddig is elfogadtam a helyzetet, remélve, hogy majd csak változik bennem az érzés. Nem változott, és ami még furcsább, hogy tényleg nem érzem azt a rosszat, amikor elhagytak korábban. Csak valahogy ketté szakadt bennem a lelki és a testi vonal. A lelki megnyugodott, testileg meg van egy hiány, de érzelmek nélkül ezt nem tudom pótolni.

Nem, nekem az nem elég, hogy valakinek én legyek az egyetlen, olyanra már többször lett volna lehetőségem, csak a két exemet leszámítva (akik elhagytak egy idő után) én nem éreztem semmit, szóval részemről nem volt kölcsönös.

2016. ápr. 15. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!