Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezhet két egyforma ember a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet két egyforma ember a világon, vagy ha későn találkoztam azzal, akivel minden stimmelne, fogadjam el, hogy lecsúsztam róla?

Figyelt kérdés
Nem jó akárki, soha nem mentem bele csak azért egy kapcsolatba, hogy legyen valakim, számomra soha nem volt pálya az egyéjszakás kaland vagy a szexkapcsolat, két párkapcsolatom volt, de egyik sem életre szólt, leléptek, tanultam mindkettőből, fejlesztettem az önismeretemet. Mások szerint sem vagyok egy bányarém sem külsőre sem belsőre. Nem járok csukott szemmel, de évek teltek el a második exem óta, mire találkoztam valakivel, akiben, ahogy jobban megismertük egymást, mindent megtaláltam, amit addig a férfiakban kerestem, és úgy érzem, ha hamarabb találkoztunk volna, minden simán és gördülékenyen alakulhatott volna köztünk, csak neki pont akkor lett valakije, amikor mi találkoztunk, így fel sem merült, hogy több legyen köztünk, én pedig nem vagyok az a típus, aki kikezd valakivel, akinek van valakije, akkor sem, ha nem házas és nincs gyereke, csak kapcsolatban él.
2016. ápr. 15. 09:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nyilván úgy értettem hogy kölcsönösen első és egyetlen, máshogy nincs értelme.

Ha nem tudod vele megszakítani a kapcsolatot, akkor sajnos elég rossz lesz neked. Ez hogy a lelked megnyugodott rég rossz, mert nincs motivációd hogy olyat keress, aki szabad és hozzád illő és kölcsönösen vonzódtok egymáshoz fizikailag és lelkileg is.

Tehát a terved gondolom az, hogy addig vegetálsz így, ameddig magától beléd nem szeret és dobja a jelenlegi párját vagy megvárod míg más miatt szakítanak és akkor rárepülsz. Ha pedig évekig boldog kapcsolatban lesz, vagy össze is házasodnak, akkor is vársz egy vitát vagy elhidegülést es ne adj isten feladod az elveid és szerető státuszt is bevállalsz...

Szerintem te már döntöttél sajnos.

2016. ápr. 15. 12:45
 12/16 A kérdező kommentje:

Ha lenne egy ugyanilyen, aki szabad is, akkor nyilván nem várnék rá, ez merült fel bennem, hogy vajon találok-e egy ugyanilyet?

Megszoktam az egyedüllétet, így nálam ez nem hajtóerő, és nem szenvedek a helyzet miatt. De most már csak úgy mennék bele egy párkapcsolatba, ha a másik fél pontosan stimmel.

2016. ápr. 15. 14:34
 13/16 A kérdező kommentje:
Egyébként ha csak döntés kérdése lenne, fel sem merült volna ez a kérdés. Bár úgy lenne, hogy csak eldöntöm. Próbáltam akarattal változtatni az érzéseimen, nem sikerült, na, attól tényleg pocsékul éreztem magam.
2016. ápr. 15. 14:55
 14/16 anonim ***** válasza:
51%
Mit nyavalyogsz itt? Komolyan fárasztó... Csomóan elmondták mi a véleményük, te meg csak ugyanazt ismételgeted! Akkor vesd rá magad a pasira, szedd el a másik nőtől, legyetek boldogok! Most már jó? Gondolom ezt szeretnéd hallani...
2016. ápr. 15. 20:09
 15/16 A kérdező kommentje:

Megpróbálom röviden összefoglalni.

Szóval nekem egy ilyen ember a legjobb, csak nem ismerek még egy ilyet. A célzott társkeresésből elegem van, mert amint már a másik fél úgy érezte, hogy egyenesben van, valahogy mindig el is veszett belőlük mindaz, amiért szimpatikussá váltak, csak megjátszás volt, hogy becserkésszenek.

Vele soha nem kellett megjátszani magunkat azért, hogy tetsszünk egymásnak, egyszerűen alapból megvan benne mindaz, amivel egy férfi ilyen hatással tud lenni rám.

Nekem ez az érzés korábban ismeretlen volt, sokan csak átnéztek rajtam nőként. A családom is tele van félresikerült kapcsolatokkal és házasságokkal, és én ezt nem akarom továbbvinni. Talán ezért is nem volt soha csak azért kapcsolatom, hogy legyen.

Nos, ennyi, nem akarok én itt senkit zavarni, de az ismerőseimnek teljesen másfélék a tapasztalataik.

2016. ápr. 15. 22:32
 16/16 anonim ***** válasza:
51%
beszélgess minél több emberrel, lesz még sok olyan pasi, aki nem csak becserkészni akar, nyugodj már meg
2016. ápr. 15. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!