Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, titeket is kiábrándít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket is kiábrándít ha egy lány így beszél?

Figyelt kérdés

cinkel, tipli, szo, cső, valós, gádzsi, szedd alá, hessz...

Vagy csak nekem túl nagyok az igényeim, hogy beszéljen választékosan normális emberi módon, nem úgy mint egy c...ny ?

2017. jan. 16. 21:48
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Egy lány szájából ez nekem annyira nem adná :/ még a cinkel meg a tipli illetve a valós az oké de a többi így hát ja :/
2017. jan. 16. 21:51
 2/26 anonim ***** válasza:
57%

A "tipli" és a "szedd alá" miért c...ányos?? :D

A tipli az valami falba menő cucmák (nem értek hozzá), meg tök régi, elfogadott szleng arra, hogy "tűnés".

A "szedd alá" meg... hogy mondod máshogy, amikor vezetsz? :D Van erre egyáltalán más kifejezés? Az oktatóm 70 körüli igazi úriember volt, választékos beszéddel, de csak így hallottam tőle.

A "szo" nem teljesen értem, hogy mit takar, még nem hallottam. Az mi akar lenni?

2017. jan. 16. 21:53
 3/26 Heart of Darkness ***** válasza:
78%
Eléggé kiábrándít engem is az ilyen.
 4/26 anonim ***** válasza:
51%
ki
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Mi az a "szo"? :D A "valós"-sal sem értem mi a gond, egyébként az ilyen beszéd nem túl magas intelligenciára vall :D
2017. jan. 16. 21:54
 6/26 anonim ***** válasza:
68%
Ha a felét nem értem, az elég kiábrándító tud lenni. De ha szépen mosolyog...
 7/26 A legrosszabb ***** válasza:
57%
Nem nagyon. Mindenkinek megvan a maga szójárása, szókincse. Mellesleg egy szakzsargonokban beszélő művelt nő sokkal moslékabb lehet erkölcsileg/lelkileg, mint egy egyszerű kifejezésmódot használó lány.
 8/26 A kérdező kommentje:
most nyilván nem vezetésnél gondoltam és a tiplit valódi jelentésének...
 9/26 anonim ***** válasza:
A "szo" azt jelenti,hogy mondjad, mondd. (Nem vagyok az,csak sajnos a betondzsungel közel van a c...ny telephez.. )
2017. jan. 16. 21:55
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
ha csak poénkodik akk jöhet, de ha ez neki mindennapi akk viszontlátásra van
2017. jan. 16. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!