Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket is kiábrándít ha egy lány így beszél?
Figyelt kérdés
cinkel, tipli, szo, cső, valós, gádzsi, szedd alá, hessz...
Vagy csak nekem túl nagyok az igényeim, hogy beszéljen választékosan normális emberi módon, nem úgy mint egy c...ny ?
2017. jan. 16. 21:48
11/26 anonim válasza:
Kérdező, mi másra használod a "szedd alá" kifejezést? Nem kötekedek, tényleg érdekel, soha nem hallottam még más kontextusban.
12/26 anonim válasza:
A szedd alá-t még arra szokták használni,hogy csináld, táncban kavarj alá.
13/26 anonim válasza:
Yes, because I'm a grammar nazi. Szóval igen, kiábrándítana.
14/26 anonim válasza:
Nyílván fiatal... majd kinövi. Ha már 25 felett van akkor elgondolkoznék miért ezt a szintet "vonzom"...
15/26 A kérdező kommentje:
Előítéletes vagyok aláírom de ami erről a beszédről beugrik:
drog, éjszakai élet, utcagyerek, aluliskolázott, nincs célja az életben lehetne folytatni a szálat
én meg pont ennek az ellenkezője vagyok, de nagyon sok helyen ezt hallom, tizenéves lányoknál is már
2017. jan. 16. 22:09
16/26 A kérdező kommentje:
Nem autó vezetésnél mondta hogy szedd alá, hanem facebookon valami poszthoz odaírta.
2017. jan. 16. 22:11
17/26 anonim válasza:
A cinkel és a tipli magyar "találmány".
18/26 anonim válasza:
Serdülő tiniknél talán ez még elmegy, de én értelmes nőt keresek. Szóval nem. :)
24F
19/26 anonim válasza:
Háát ebből a pár szóhasználatból elég nehéz megismerni valakit milyen is valójában.
20/26 anonim válasza:
ez nemtől függetlenül kiábrándító :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!