Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket is kiábrándít ha egy lány így beszél?
Figyelt kérdés
cinkel, tipli, szo, cső, valós, gádzsi, szedd alá, hessz...
Vagy csak nekem túl nagyok az igényeim, hogy beszéljen választékosan normális emberi módon, nem úgy mint egy c...ny ?
2017. jan. 16. 21:48
21/26 anonim válasza:
Emberek! Merjük már kiirni azt, hogy CIGÁNY
Ez nem csúnya szó. Ezt a fajtát igy hívják.
Különben primitív iskolázatlanok is igy beszélnek. Nem kell ahhoz cigánynak lenni
22/26 anonim válasza:
Valaki elmagyarázná mi az a hessz és a gádzsi?
A valóst lehet másra is használni, mint mondjuk a valós veszély, valós érzelem?
Ha valaki így beszélne szerintem csak néznék egyet, hogy mégis honnan jött. :)
23/26 anonim válasza:
#22 a "valós"-t mire lehet még használni? Mármint a valós veszélyen kívül pl, én nem tudom mire gondolt a kérdező. Nem mozgok ilyen körökben :D
24/26 anonim válasza:
Gádzsi = csaj, lány, a fiú esetében pedig gádzsó
A hessz = nézni valamit, kifigyelni valamit
A valós = valószínű
25/26 anonim válasza:
Én nyáron laktam együtt kisvárosi, 17-19 éves középiskolás lányokkal, és ezeknek a szavaknak a nagy részét használták. Egyik sem volt cigány. Meg angol szavakat úgy toldalékoltak magyarral, hogy csak néztem. Pl. fanolom - szeretem. Amikor én voltam középiskolás, akkor ment a frankó, a sirály, a király, a kafa, a bakker és a "hello, szia, szevasz, van nálatok terasz?" meg a "csácsumicső". Tini szlengnek elmegy, én se beszélek már így.
26/26 anonim válasza:
Ha annyira lusta, hogy normálisan kifejezze magát, vagy intelligencia folytán nem megy neki, akkor engem nem érdekelne az ilyen lány. Ez alapműveltség, hogy normális emberi módon beszéljen. Alapigény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!